Vali Doğan´dan Arsuz mesaisi

Vali Doğan balıkçılarla buluştu, hastane ve cami proje alanlarında incelemelerde bulundu.

GÜNCEL 26.01.2021 14:33:08 0
Vali Doğan´dan Arsuz mesaisi

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Suzan Şahin ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz´a çalışma ziyareti gerçekleştirdi. Vali Doğan´ın ziyaretlerine Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven´in yanı sıra İskenderun belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile AKP´nin Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu ile Arsuz ve İskenderun ilçe başkanları da eşlik etti.

Vali Doğan Arsuz´daki çalışmalarını Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezindeki toplantıyla başlattı. Geçtiğimiz günlerdeki şiddetli yağışların ardından merkeze alınmadıklarını dile getiren ve Zilli Çay´a demirlenen tekneleri zarar gören balıkçılarla biraraya gelen gelen Vali Doğan, talep ve önerileri dinledi. Hatırlanacağı gibi balıkçılar, Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezinde yapılacak ilave ile barınlamalarının sağlanmasını talep etmişti. Geçtiğimiz günlerde yaşanan şiddetli yağışlar nedeniyle, bölgede bu tür afetler sonrası bir hasar yaşanmamasına için alınabilecek önlemlere yönelik istişarelerin ardından Vali Doğan, Hatay turizmine önemli katkılar sağlayacak ve turistik çekim noktalarından biri olacak olan Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezinde incelemelerde bulundu, çalışmalarla ilgi bilgi aldı.

Arsuz Kaymakamlığını ziyaretinin ardından Vali Doğan ve beraberindeki heyet, Arsuz Devlet Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı. Cami inşaatı proje alanında incelemelerin ardından Vali Doğan, Pirinçlik´teki evi fırtınada zarar gören Züleyha Kara ve ailesini ziyaret etti. Yapımı tamamlanan evi için hayırlı olsun dileklerini ileterek, vatandaşlarla sohbet etti.

/resimler/2021-1/26/1516557597721.jpg


Anahtar Kelimeler: Vali Doğan Arsuz mesaisi

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00