Vali, Hassa´da muhtarlarla buluştu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hassa´daki muhtarlarla düzenlenen toplantıda biraraya geldi ve mahallelerin sorunlarını dinleti.

GÜNCEL 20.06.2019 10:06:11 0
Vali, Hassa´da muhtarlarla buluştu

Antakya/SES

 Hassa´da yapılan 'Muhtarlarla Buluşma” toplantısına katılan vali Doğan, 'Bu toplantılarda sizlerle bir araya gelerek, ilçenin sorunlarını birlikte istişare edip, neler yapmamız gerektiği hususunu kararlaştıracağız' dedi.

Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, Hassa Kaymakamı Yusuf Turan, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, kurum müdürleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de katıldığı toplantıda konuşan vali Doğan, düşüncelerini ifade ederek, mahallelerinin ihtiyaçve taleplerini iletti. Muhtarların ilettiği sorun ve talepleri dinleyen vali Doğan, kısa sürede halledilebilecek sorunların çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, toplantı sonunda değerlendirmede bulunan vali Doğan, şunları söyledi: 'İlin sorunlarını imkanlar ölçüsünde öncelikleri değerlendirerek çözmeye çalışıyoruz. Dünya bir kriz sürecinden geçiyor. Türkiye´nin de yapmış olduğu bir takım operasyonlar var. Elimizden geldiği kadar, gücümüz yettiği kadar sorunları çözmeye çalışıyoruz. Vatandaşımız huzur ve refah içerisinde yaşasın diye elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Türkiye´yi el birliğiyle daha ileriye taşımak istiyoruz. Büyüyoruz, büyümeye de devam edeceğiz. Devlet güçlendikçe millet güçlenecektir. Millet güçlendikçe, devlet güçlenecektir. Niyetimiz halisane. Elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince sorunları çözüm bulmaya çalışacağız.'
Hassa Kaymakamı Yusuf Turan ise önceki toplantıda ilçeyle ilgili gündeme gelen konuların neticeleri hakkında katılanları bilgilendirdi. Sonuç odaklı çalıştığını belirttiği vali Doğan´a çalışmaları için teşekkür eden Hatay Milletvekili Yayman da 'Hassa hastanesi konusunu takip ediyoruz. Hassa Tüneli yapımı ile ilgili süreci de yakından takip ediyoruz. Hassa´nın sorunlarını önemsiyoruz. Hatay´a gelen her bakana sorunları iletiyoruz' değerlendirmesini yaptı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22