Vali, iftarı personeliyle açtı

Hatay´da kurumlar ile belediyelerin verdiği iftarlar sürüyor. Ramazan ayı sürecinde belediyeler düzenli, bazı kurumlar ise zaman zaman belirli gruplarına ya da halka iftar yemekleri verdi.

GÜNCEL 30.05.2019 10:47:23 0
Vali, iftarı personeliyle açtı

İskenderun/SES

Hatay Valisi Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan, Hatay Valiliğinde görev yapan İçişleri bakanlığı personeli ve eşleriyle iftarda bir araya geldi. Arsuz´daki bYİKOB Sosyal Tesislerinde verilen iİftara, vali Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan, vali yardımcıları Aydın Tetikoğlu, Nursal Çakıroğlu, Erol Özkan, Bilal Ölmez, Mahmut Hersanlıoğlu, Salih Altun, kurum il müdürleri, valilik personeli ve eşleri katıldı
İftar sonrasında konuşan vali Doğan, 'Çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelmek bizim için çok önemli. Buraya gelecek iftarımıza teşrif ettiğiniz için şükranlarımızı sunuyorum. Bugün üç aydır tadilatı yapılan YİKOB Kampımızın da sizlerle birlikte açılışını yapmış olduk. Bu kamp sizlere de hizmet veren bir kamp dolayısıyla kalitesinin artması içinde elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Böyle güzel bir coğrafi lokasyon da böylesine güzel bir imkan varken bunu da değerlendirmemek olmazdı' dedi.
Payas Kaymakamlığı, Payas Belediyesi ve Payas OSB işbirliğiyle Sokullu Mehmet Paşa Külliyesinde şehit aileleri ve gaziler için iftar verdi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi de ´kardeşlik sofrası´ diye tanımladığı kentlerde kurduğu iftarı defne´de düzenledi. Defne Sevgi Parkı´nda verilen iftara HBB Başkanı Lütfü Savaş da katıldı. İftar sonrası Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu da katılanlar için oyunları sahneledi ve farklı bir Ramazan gecesi yaşatmaya çalıştı.
Hatay Valisi Doğan, MÜSİAD Hatay Şubesi tarafından İskenderun´da düzenlenen iftara da katıldı. skenderun Atatürk Anıtı Alanı´nda düzenlenen iftara MKÜ Rektörü Hasan Kaya, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, MÜSİAD Genel Başkanı Ali Bayramoğlu ve derneğin Hatay Şube Başkanı Abdullah Bozatlı, İskenderun OSB Başkanı Ayhan Tosyalı ve iş insanları, şehit aileleri, gaziler ile vatandaş katıldı. Kur´an-ı Kerim´in okunduğu iftarda, yemek duasını Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu yaptırdı. İftarda konuşan vali Doğan, 'Türkiye Cumhuriyeti Devletinin stratejik konumu ortada. Milletimiz alın teriyle üreten bir millet. Hemen körfezin sağına ve soluna baktığımızda bacası tüten fabrikalar bunun işaretidir. Bu milleti elbirliğiyle şahlandıracağız. Bu millet üretmekte ve büyümekte dolayısıyla biz de ülkemizi kalkındırmak için işçimiz ve işverenimizin yanında yer alacağız, onlarla birlikte yürüyeceğiz' değerlendirmesini yaptı. MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Bozatlı da, 'Ne kadar birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiğini her geçen gün daha iyi anlıyoruz. Yaşadığımız dönemde ülkemiz küresel ticaret savaşlarının, kirli siyaset oyunlarının tam ortasında kalmıştır. Ekonomik, iktisadi, askeri ve politik baskılara maruz kalıyoruz. Biz işadamları olarak sorumluluklarımızın farkındayız. Aramıza nifak sokmaya çalışıyorlar. Biz Türküyle, Kürdüyle, Ermenisiyle, Rumuyla, Yahudisiyle bu topraklarda bin yıl yaşamayı başarmış bir ecdadın çocuklarıyız. Bu milleti bölmeye çalışanlar denemeyin, uğraşmayın, bölemeyeceksiniz. Bu ülke toprakları işgal altındayken bile buna muaffak olamadınız ki güçlü Türkiye´de hiç muaffak olamayacaksınız' dedi
İftarda sahne alan Antakya Medeniyetler Korosu alanda katılanlara mini bir konser verdi.


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9046,92%2,73
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,11% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2295,54% 0,81
  • Ç. ALTIN

    3843,36% -0,29