Vali, konuklarını makamında ağırladı

Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay Tanıtım Şirketi kurucu üyesi Uğur Çakıllı ve Antakya Orantes Lions Dernek Başkanı Çiğdem Zelluh ile LÖSEV Akdeniz Bölge Sorumlusu Merve Can ve beraberindeki heyeti ayrı ayrı makamında ağırladı.

GÜNCEL 12.01.2018 16:39:33 0
Vali, konuklarını makamında ağırladı

 

Hatay Tanıtım Şirketi kurucu üyesi Çakıllı´yı makamında kabul eden Vali Ata, yapılanfaaliyetler hakkında bilgi aldı. Vali Ata´ya kabulden dolayı teşekkür eden Çakallı, ilin tanıtımına katkı sunmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.
Antakya Orantes Lions Dernek Başkanı Zelluh ve beraberindeki heyeti de kabul eden Ata, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aldı ve konuklarıyla sohbet etti.
Hatay Valisi Erdal Ata, LÖSEV Akdeniz Bölge Sorumlusu Merve Can ve beraberindekileri de makamında kabul etti. Ziyarette Can ile bir süre sohbet eden Ata, sağlığın değerinin sağlık kaybedilmeden bilinmesi gerektiğini, LÖSEV´in yürüttüğünü çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade edip, LÖSEV´in Akdeniz Bölgesi ve Hatay´da yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Can ise, LÖSEV´in lösemi ve tüm kanser çeşitleri hakkında ailelere tedavi ve diğer ihtiyaçları ile ilgili konularda yardımcı olduğunu, sosyal destek programlarına önem verdiğini, özellikle tedavileri devam eden çocuk hastaların moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak için çeşitli programlar düzenlediğini belirtti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57