Vali, muhtarlarla buluştu

Hatay Valisi Erdal Ata, İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında Antakya´da ´Muhtarlar ve halka buluşma´ toplantısı düzenledi.

HATAY 19.02.2018 09:23:40 0
Vali, muhtarlarla buluştu

Antakya Kültür Merkezinde düzenlenen ve vali Ata´nın başkanlığında yapılan toplantıya Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

Antakya Kaymakamı Tortop´un ilçeyle ilgili yaptığı sunumla başlayan toplantıda konuşan Vali Ata, bu toplantıda muhtar ve vatandaşlarımızla olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Vali Ata, 'Amacımız, bakanlığın gönderdiği genelge çerçevesinde hem muhtarlar hem de vatandaşlarla yakinen görüşmek, onların sorun ve dileklerini yerinde dinleyerek yanımızdaki kurum müdürü arkadaşlarımızla anında cevaplandırmaktır' dedi.

Ata, şunları söyledi: 'Bu Antakya´da yaptığımız ikinci toplantı olacak. Bu toplantıda birinci toplantıdan bugüne kadar neler yapılmış, yeni talepler nelerdir, onları tespit etmek için biraraya gelmiş bulunuyoruz. Birinci toplantıda toplam 26 talebin, 18´i olumlu sonuçlanmış, üçü olumsuz sonuçlanmış ve beşinin de çözümü devam etmektedir. Yani taleplerin büyük bir bölümü yerine getirilmiş. Bu toplantıda yeni talepleri alıp elimizden geldiğince yerine getireceğiz´' dedi.

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, toplantıya katılan muhtarlara teşekkür eden Vali Ata, buluşma toplantısında sözü muhtarlara bıraktı; muhtarlar ve vatandaşların ilettiği sorun ve talepleri dinleyip, çözümüne ilişkin ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00