Vali, yöneticilerle bayramlaştı

Hatay Valisi Erdal Ata ve eşi Nazan Ata, Kurban Bayramı´nın ilk günü akşamı Antakya Anemon Otel´de ilde görev yapan vali yardımcıları, kaymakamlar, kurum müdürleri ve eşlerinin bayramını kutladı.

5.09.2017 12:27:22 0
Vali, yöneticilerle bayramlaştı

Bayramlaşma programına Hatay Vali Yardımcıları Orhan Mardinli, H. Volkan Köksal ve Meral Batı Demirbaş, Hatay İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İskenderun Sahil Güvenlik Komutanı Kıdemli Binbaşı Çağın Taşkın da katıldı. İl yöneticilerinin Kurban Bayramı´nı kutlayan vali Ata, bayramın herkes için barışın, huzurun, kardeşliğin habercisi olduğu güzel günlere vesile olmasını diledi. İş yoğunluğundan dolayı ailece her zaman bir araya gelme şansını bulamadıklarını belirten Ata, “Bayramlar bir araya gelmemize vesile oluyor. Bayramlar bizim için en kutsal günlerden birisi. Küskünlüklerin bittiği, aile büyüklerinin ziyaret edilerek ellerinin öpüldüğü, hastaların gönüllerinin alındığı, küçüklerin sevindirildiği özel günlerdir. Böylesine bir günde sizlerle ailece bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

Hatay´ın özelliği ve hassasiyeti bulunan bir il olduğunu ifade eden vali Ata, valilikten yapılan açıklamaya göre, şunları söyledi: “Hatay, hem mülki idare amirleri hem de emniyet, jandarma ve diğer güvenlik birimlerimiz bakımından yoğun bir çalışma temposu bulunan bir ilimiz. 4 günlük bir bayram programı hem dinlenmek hem de bir araya gelmek için bir vesile oldu. Ben katıldığınız için teşekkür ediyorum. Daha nice bayramlara erişmek temennisi ile bayramınızı kutluyorum. Son çıkan kararname ile bazı meslektaşlarımızın tayini çıktı. Onlarla gitmeden yeniden bir araya geliriz diye ümit ediyorum. Ama şimdiden onlara da yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum.”


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9046,92%2,73
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,11% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2295,54% 0,81
  • Ç. ALTIN

    3843,36% -0,29