Vali Doğan istifa etti

Rahmi Doğan, görevinden milletvekilliği adaylığı için ayrıldığını hem valiliğin logosunu taşıyan metinle sosyal medya hesabından hem de Hatay Valiliğinin resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

SİYASET 15.03.2023 12:01:00 0
Vali Doğan istifa etti

Hatay Valililiği görevinden ‘devlet büyüklerinin de müsaadeleri’ ayrıldığını belirten Rahmi Doğan, açıklamasında Sivas’tan aday adayı olacağı belirtti. 

Doğan, görev yaptığı süre içerisinde; sel baskınları, orman yangınları, pandemi, İdlip’teki çatışmalar gibi birçok zorlu olaya şahitlik ettiğini ve bu süreçleri layıkıyla yürüttüğünü ifade etti.

“Hatay’ın inşaasında üzerime düşeni yapacağım”

Doğan, aynı açıklamada şunları kaydetti:
“Hatay'da görev yaptığım süre içerisinde Hatay ve Hataylılara hizmet etmek için canla başla çalıştım. Elimden geldiği, gücümün yettiği kadarı ile memleketimiz için güzel işler yapmaya gayret ettim. Hataylı hemşehrilerim bu sürecin en büyük şahididir. Görev yaptığım süre içerisinde; sel baskınları, orman yangınları, pandemi, İdlip’teki çatışmalar gibi birçok zorlu olaya şahitlik ettim ve bu süreçleri layıkıyla yürüttüm. Son olarak yaşadığımız deprem felaketi yüreğimde tarifi imkansız derin yaralar açtı. Bende sizler gibi, eşimle beraber yaşadım bu felaketi. Dostlarımı, çalışma arkadaşlarımı ve bunca zaman hizmet ettiğim değerli hemşehrilerimi kaybettim. Bu hüzün ve derin kederi ömrüm boyunca unutamayacığım. Bugün itibari ile Hatay’dan ayrılıyorum. Ancak kalbim ve gönlüm hep sizinle olacak. Nasip olur da milletvekili olursam, Hatay’ın 12. Milletvekili' hissiyatıyla Hatay için de çalışacağımdan, Hatay'ın yeniden inşasında üzerime düşeni yapacağımdan asla şüpheniz olmasın.”


Anahtar Kelimeler: Doğan istifa

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19