Vali Mustafa Masatlı görevine başladı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Hatay Valisi olarak atanan Mustafa Masatlı görevine başladı.

HATAY 27.06.2023 18:46:00 0
Vali Mustafa Masatlı görevine başladı

 

 

6 Şubat depremlerinin ardından Hatay’da koordinatör vali olarak 64 gün görev yapan Mustafa Masatlı, atandığı Hatay Valiliği görevine başladı. Vali Masatlı, deprem sonrası valilik binası olarak kullanılmaya başlanan Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi binası önünde il protokolü tarafından karşılandı.

Hatay’a vali olarak atanmanın mutluluğunu yaşadığını ve bu görevi layıkıyla yerine getirmek için gayretle çalışacağını dile getiren Vali Masatlı, “Medeniyetler Şehri Hatay’ımıza, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle vali olarak atandım ve görevime başlamanın mutluluğunu yaşamaktayım. İnşallah afet bölgemizi ayağa kaldırmak için devletimizin başlattığı seferberliğe tüm gücümüzle katkı sunmaya, halkımızla el ele vererek Hatay’ımızı yeniden inşa etmeye çalışacağız” dedi.

Acil ve öncelikli ihtiyaçlar belirlenecek

Depremin izlerini Hatay’da ortadan kaldırmak için gayretle çalışacaklarını dile getiren Vali Masatlı, kentte ilk etapta acil ve öncelikli ihtiyaçları belirleyip bu alanlara yöneleceklerini vurguladı.

Masatlı, şöyle konuştu: “İlk etapta acil ve öncelikli ihtiyaçlarımızı belirleyip bu alanlara yönelerek, kamu hizmetlerinin ilimizin her köşesine ulaşımını temin etmeye çalışacağız. Aynı zamanda ilimizdeki alt ve üst yapıyı tesis etme çalışmalarına gereken tüm desteği vererek, bu alandaki tüm çalışmaları da en kısa zamanda tamamlamak için gayret göstereceğiz. Devletimizin TOKİ vasıtasıyla inşa etmeye başladığı on binlerce konutu, hastaneleri ve diğer tüm kamu binalarının kısa sürede tamamlanması için üzerimize düşen tüm görevleri yerine getirecek ve depremin izlerini tamamen ortadan kaldırana dek canla başla mücadele edeceğiz.”


Anahtar Kelimeler: Mustafa Masatlı görevine başladı

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19