Validen komutana ziyaret

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alpaslan Kılınç´a iade-i ziyarette bulundu.

GÜNCEL 13.12.2018 09:47:47 0
Validen komutana ziyaret

İskenderun/SES

Doğan, Hatay´da İl Jandarma Komutanlığı görevinde de bulunan Bornova Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Turgay Aras´ı da makamında kabul etti.
Vali Doğan, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Kılınç´ı ziyaretinde Garnizon Komutanlığı Şeref Defterini de imzaladı. Ziyarette, Tuğgeneral Kılınç´la sohbet eden vali Doğan, askeri birlikler hakkında kısa bir brifing aldı. Tuğgeneral Kılınç da gösterdiği nezaket ziyaretinden dolayı vali Doğan´a teşekkür etti.
Hatay Valisi Doğan, Hatay İl Jandarma Komutanı iken 2017 atama kararları ile Bornova Jandarma Tugay Komutanı olan Tuğgeneral Turgay Aras´ı Antakya´daki makamında kabul etti. Vali Doğan, Hatay İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin´inde eşlik ettiği ziyarete teşekkür ederken, tuğgeneral Aras da kabulünden dolayı Doğan´a teşekkür etti ve görevinde başarı diledi.

İskenderun´daki çalışma ofisinde kabul etti
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Hatay Valisi Doğan, nezaket ziyaretleri kapsamında İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol´u kabul etti. Hatay Valiliği İskenderun Çalışma Ofisindeki kabülde, vali Doğan, başsavcısı Çelikkol´un ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederken, başsavcı Çelikkol da kabulünden dolayı vali Doğan´a teşekkür etti.
Hatay Valisi Doğan nezaket ziyaretleri kapsamında, Hatay Valiliği İskenderun Çalışma Ofisinde T.C Devlet Demiryolları Adana Bölge Müdürü Oğuz Saygılı, TEİAŞ Adana Bölge Müdürü Yılmaz Eğerci, Yükseliş Koleji İskenderun Kurucusu Nuri Üysen, MMK Metalurji San. Tic. ve Liman İşletmeciliği A.Ş. Genel Müdürü Denis Kvanos ve işadamı Paşa Karaca´yı da kabul etti. Saygılı ve Eğerci, ziyaretlerinden kendi alanlarında yaptıkları faaliyetler hakkında vali Doğan´a bilgi verirken, iş insanlarının ziyaretinde, Hatay´da yatırım ve istihdam konusunda ortaya koydukları çabalar ve ülke ekonomisine yaptıkları pozitif katkılara teşekkür etti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22