Validen Reyhanlı ziyareti

Hatay Valisi Erdal Ata, Reyhanlı Kaymakamlığı ile Reyhanlı Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

HATAY 2.02.2018 17:14:38 0
Validen Reyhanlı ziyareti

 

 Reyhanlı Kaymakamı Fatih Çobanoğlu´nu 31 Ocak Çarşamba günü ziyaret eden vali Ata´ya ziyaretlerde Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Fevzi Şanverdi, Hatay İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan da eşlik etti. Vali Ata, Afrin bölgesinde bulunan PYD/PKK/KCK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı çerçevesinde ilçede alınan ve alınabilecek tedbirler konusunda görüş alış verişinde bulundu. Ata, devletimizin gücü sayesinde yaraların en hızlı şekilde sarılacağını ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin mücadelesi ile terör yuvalarının en çabuk şekilde bölgeden temizleneceğini, mehmetçiğin bir an önce bu belayı da ortadan kaldırması için tüm milletimizin maddi-manevi tüm gücüyle askerlerimizin yanında olduğunu ifade etti.
Reyhanlı´da kendi nüfusu kadar Suriyelilerin yaşadığını anlatan vali Ata, kent halkının terör saldırıları nedeniyle yaşanan olumsuzluklar karşısında gösterdiği metanet ve terör örgütlerinin saldırıları karşısında ortaya koydukları birlik ve beraberlik için kaymakam Çobanoğlu´nun şahsında Reyhanlı halkına teşekkür etti. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Reyhanlı Kaymakamı Çobanoğlu da Vali Ata´nın ziyaretinden onur duyduğunu ifade etti ve ilçe halkının emniyeti ve diğer konularda yaptıkları çalışmaları sürdüreceklerini belirtti.
Vali Ata, Reyhanlı Kaymakamı Çobanoğlu ile birlikte Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi´yi de makamında ziyaret etti. Terör saldırısında hayatını kaybeden Fatma Avlar´ın kaybı nedeniyle Şanverdi´ye başsağlığı dileğini ileten Ata, Reyhanlı´da yaşayan vatandaşlarımızın terör saldırıları nedeniyle son günlerde meydana gelen olumsuzluklara rağmen gündelik hayatın akışını bozmadan birlik ve beraberlik içinde teröre karşı tek yumruk olan Reyhanlılıları kutladı. Gösterilen birlik ve beraberliğin milletimizin en büyük gücü olduğunu anlatan vali Ata, milletimizin sahip olduğu bu yüksek ruh sayesinde devletin her güçlüğün üstesinden geleceğini ifade etti. Şanverdi de ziyarete teşekkür etti ve Reyhanlı halkı olarak sekiz yıldır Suriyelilere ensar olduklarını ve bunu sürdüreceklerini, terör tehdidi ortadan kalkıncaya kadar İlçe halkı olarak ellerinden gelen gayreti göstereceklerini anlattı.


Anahtar Kelimeler: Validen Reyhanlı ziyareti

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,57% 0,19
  • EURO

    34,72% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2420,85% -0,48
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00