Validen taziye ziyareti

Hatay Valisi Erdal Ata, Afrin´e düzenlenen Zeytin Dalı Operasyonu´nda güvenlik güçleriyle PYD/PKK/KCK/YPG/DAEŞ terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Er Sergen Pamukçu ile Piyade Uzman Çavuş Oğuzcan Ekiz

HATAY 14.02.2018 10:19:48 0
Validen taziye ziyareti

 

Antakya´nın Akasya Mahallesinde oturan şehit Pamukçu´nun ailesine taziye ziyaretinde bulunan vali Ata, ailenin acısını paylaştı, sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu. Ziyarete Hatay Valisi Ata´ya Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin de eşlik etti.
Erzin´de oturan şehit Ekiz´in ailesine taziye ziyaretinde bulunan vali Ata, ailesi ile görüşüp, acısını paylaştı, merhuma Allah´tan rahmet, aileye sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu. Ziyarete Erzin Kaymakamı Ahmet Demirci ve Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek de bulundu.
Her iki ziyarette Kuran-ı Kerim okundu, şehitler ile görev başında olan güvenlik güçlerimizin başarılı olması için dua edildi.

Dingil de taziye ziyaretinde bulundu
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de Afrin harekatında şehit olan İskenderunlu Uzman Çavuş Selim Vurdal ile Erzinli Uzan Çavuş Oğuzcan Ekiz´in ailesini ziyaret edip, başsağlığını dileğini iletti. Dingil, 'Yiğit evlatlarını toprağa gururla veren anne ve babaların acısı hepimizin acısıdır. Sabırla metanetle ayakta duran şehitlerimizin ailelerinin yanında olmaya devam edeceğiz. Acılı ailelerimize sabırlar diliyor milletimizin ve Hatay´ın başı sağ olsun. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin´e yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekâtı´nı sonuna kadar destekliyor, Cenab-ı Allah´tan ordumuza ve milletimize muvaffakiyet vermesini niyaz ediyoruz. Her türlü terör faaliyetini, teröre açık ve gizli destek veren herkesi lanetle kınıyoruz. Ülkemizin özellikle son dönemde içeride ve dışarıda verdiği ekonomik, askeri, diplomatik ve kültürel pek çok alanı kapsayan kararlı mücadelesine ve bu mücadelenin bir parçası olan Zeytin Dalı Harekâtı´na desteğimizin eksilmeksizin devam edecek' açıklamasını yaptı.

Yaralı askerlere ziyaret
Afrin´deki çatışmalarda yaralanan ve İskenderun Devlet Hastanesinde tedavi altında bulunan askerleri de ziyaret eden Dingil, 'Aile yakınlarına ve askerimize geçmiş olsun dileklerimizi ileterek rabbimden harekâtta yaralanan tüm mehmetçiklerimiz için acil şifalar diliyoruz. Askerimizin ve ailesinin her zaman yanlarındayız' dedi.


Anahtar Kelimeler: Validen taziye ziyareti

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23