Vali´nin ilde bayram ziyareti

Hatay Valisi Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan, Şeker (Ramazan) Bayramında bazı kurumları ziyaret etti ve mülki amirlerle bayramlaştı, şehit ailelerine konuk oldu, Serinyol´daki yaşlılar ve koruma altındaki çocuklarla buluşarak b

GÜNCEL 8.06.2019 10:09:22 0
Vali´nin ilde bayram ziyareti

Antakya/SES

Bayramın ilk günü Hatay Vali Yardımcıları, kaymakamları ve eşlerini Antakya´daki vali konağında ağırlayarak bayramlaşan vali Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan, bayramlaşmayı konak bahçesinde yaptı. Bayramlaşmada konuşan Hatay Valisi Doğan, bayramların birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu pekiştirdiğini anımsattı. Vali Doğan, Hatay´da var olan huzur ve kardeşlik ikliminin dün olduğu gibi bundan sonrada sürmesi için hep birlikte çaba göstereceklerini belirterek, bu konuda kendi alanları ile ilgili yapmış oldukları katkılardan dolayı Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamlarına teşekkür etti. Bayramlaşmaya Merkez Valisi Lütfullah Bilgin, İçişleri Daire Başkanı Önder Bozkurt, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Hasan Kaya, Vali Yardımcıları ve kaymakamlar eşleri ile birlikte katıldı.
Hatay Valisi Doğan, bayramlaşma programı kapsamında Hatay İl Jandarma Komutanlığı ziyaret etti. Buradaki etkinlikte konuşan vali Doğan, 'Sizlerin terörle mücadelede ortaya koyduğu başarı, halkımızın huzur ve emniyeti için gösterdiği fedakarlıklar her türlü takdirin üzerindedir. Bayramlar sevinçlerimizi artıran kardeşliğimizi pekiştiren günlerdir. Bu bayramın da birlik ve beraberliğimize güç katmasını temenni ediyorum. Çünkü etrafımıza şöyle bir baktığımızda bu milletin ne kadar çok düşmanı, bu toprakların ne kadar çok talibi olduğunu görüyoruz. Dolayısıyla bu millet emniyet mensuplarımız, jandarma güçlerimiz ve bu millet için canını feda eden şehitlerimiz ve gazilerimizin sayesinde bu topraklarda bin yıldır huzur içinde yaşıyor. Allah sizlerin yollarını açık etsin. Sizleri her türlü kazadan ve beladan korusun. Sizleri eş ve çocuklarınıza, anne ve babalarınıza bağışlasın' dedi ve bayramlarını kutladı. Buradaki ziyarete 2. Hudut Alayı Komutanı Piyade Albay Ahmet Gürbüz, HBB Başkanı Lütfü Savaş, Vali Yardımcıları Erol Özkan ve Mahmut Hersanlıoğlu, İl Jandarma Komutanvekili Albay Yılmaz Kırgel, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk de bulundu.
Hatay Valisi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan, Huzurevinde kalan büyükler ve devletin korumasında büyüyen çocukları da ziyaret ederek onlarla bayramlaştı, çocuklara bayram harçlığı, büyüklere de hediye verdi. Huzurevinde yaşlılarla sohbet eden ve buradaki bayramlaşmada konuşan vali Doğan “Bugün ramazan bayramı münasebetiyle sizleri görmek ve sizlerle bayramlaşmak beni çok mutlu etti. Bizim dinimiz de, gelenek ve göreneklerimizde büyüklerimize hürmet her şeyin üstündedir. Dolayısıyla bugün buraya sizlerin ellerinizi öperek hayır dualarınızı almak adına buradayız. Çocuklarımızla da birlikte buraya ziyarete geldik. Gelecek nesillere de bu geleneklerimizi aktarabilmek ve bayramı birlikte yaşayabilmek adına buraya geldik. Sizleri burada mutlu görmek bizleri de çok mutlu etti. Huzurevlerindeki dostluklarda çok önemli. Buradaki hizmetlerin kalitesinin iyi olması çok önemli. Devletimizin imkanları el verdiği sürece daha iyi hizmet vermek için yeni bir huzur evi daha yapıyoruz. Tekraradan hepinizin ellerinizden öpüyorum inşallah nice bayramlara daha huzurla ve sağlıkla kavuşmayı Allahtan niyaz ediyorum' dedi. Vali ve eşinin huzurevi ziyaretine 2. Hudut Alayı Komutanı Piyade Albay Gürbüz, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş, Vali Yardımcısı Özkan, İl Emniyet Müdürü Karabörk, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sandıkçı, Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Yurdagül Ergüner de katıldı.
Vali Doğan, Bölge Trafik Denetleme önünde görev yapan polislerle de bayramlaştı ve bayram gününde görevleri başında milletimizin huzur ve emniyeti için gösterdikleri fedakarlık için teşekkür etti.
Hatay Valisi Doğan ve eşi Gülüzar Doğan, Şehit sözleşmeli erler Ercan Can ve Ali Çeker´in ailelerini evlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Hassa´da oturan Ercan Can´ın ailesini ziyaret ederen vali Doğan, Kırıkhan´da Ali Çeker´in ailesiyle de biraraya geldi. Şehitler için Kur-an Kerim´in okunduğu, dua edildiği ziyarette, şehit ailelerinin bayramını kutlayan vali Doğan, şehitlere Allah´tan rahmet ailelerine de sabır dileklerini iletti. Şehit ailelerinin herkesin kalbinde müstesna bir yere sahip olduğunu belirterek, şunları söyledi: 'Devletimiz ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda etmiş şehitlerimizin, canlarını hiçe saymış gazilerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Onların aileleri bizlere birer emanettir. Bugüne kadar her zaman onların yanında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allah´tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.' Şehit ziyaretlerine Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, 2. Hudut Alay Komutanı Albay Gürbüz, İl Jandarma Komutanvekili Kırgel, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları, ile 1. Hudut Tabur Komutanı Binbaşı Hakan Çakır da eşlik etti.
Hatay valiliğinden yapılan açıklamaya göre, vali Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan´ın bayramı sevincinin paylaşılarak çoğalması ve bu anlamlı günlerin sevincine herkesin ortak olabilmesi için düzenlenen bayramlaşma Polisevi ziyareti ile devam etti. Bayramlaşma kapsamında Polisevi´ni ziyaret eden vali Doğan, şöyle konuştu: 'Mübarek Ramazan ayını bitirerek hayırlısıyla bayrama eriştik. Bu Bayramın huzurumuza, birlik ve beraberliğimize hayırlı katkılar sağlamasını temenni ediyorum. Bugün tüm yurtta bayramın en güzel şekilde kutlanabilmesi için güvenlik kuvvetlerimiz de büyük gayret gösteriyorlar. Bütün vatandaşlarımıza ben tekrardan hayırlı bayramlar diliyorum. Bayram sonrası trafiğe çıkacak vatandaşlarımızın da dikkatli olmalarını temenni ediyorum. İlimiz ve ülkemiz genelinde fedakârca görev ifa eden tüm emniyet personeline görevinde başarılar diliyorum.' Buradaki ziyarette vali Doğan´a Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin, İsmet Tokdemir, 2. Hudut Alayı Komutanı Albay Gürbüz, İl Jandarma Komutanvekili Kırgel, İl Emniyet Müdürü Karabörk ve hanımefendi Karabörk, vali yardımcıları Mahmut Hersanlıoğlu ve Salih Altun da katıldı. Vali Doğan ve beraberindeki heyet Ovakent Mahallesindekii uygulama noktasında görev yapan emniyet ve jandarma birimlerini ziyaret edip, bayramlaştı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22