Valiye nezaket ziyareti

Hatay Valisi Rahmi Doğan´a nezaket ziyaretleri sürüyor.

GÜNCEL 25.02.2019 09:56:53 0
Valiye nezaket ziyareti

Antakya/SES

İçişleri Bakanlığı İç Güvenlik Stratejileri Daire Başkanı Serkan Özmen, KKTC Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Ersin Tatar, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, kilim ustası Abdullah Akar, ayrı ayrı Hatay Valisi Doğan´ı ziyaret etti.
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, vali Doğan, bakanlıktan gelen konuğunu makamında kabul etti. Açıklamada şunlara yer verildi: 'Valilik Makamında gerçekleşen kabulde Vali Doğan, daire başkanı Özmen´in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daire başkanı Özmen ise nazik kabulünden dolayı Vali Doğan´a teşekkür ederek, ilimizde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.'
Hatay Valisi Doğan, nezaket ziyaretleri kapsamında KKTC Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Ersin Tatar ve KKTC Fahri Konsolosu Gökhan Gökten´i de kabul etti. Valilik açıklamasında, 'Valilik makamında gerçekleşen kabulde, Vali Doğan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve KKTC ile milli, tarihi ve kültürel bağlarımızın daima güçlü olduğunu belirterek misafirler ile bir süre sohbet etti. Genel başkan Tatar ise nazik kabulünden dolayı vali Doğan´a teşekkür ederek görevinde başarılar diledi' ifadesine yer verildi.
Hatay Valisi Doğan, nezaket ziyaretleri kapsamında Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın ve beraberindeki heyeti de kabul etti. Apaydın ziyarette kabulünden dolayı Vali Doğan´a teşekkür etti ve görevinde başarı diledi.
Hatay Valisi Doğan, nezaket ziyaretleri kapsamında kilim ustası Abdullah Akar´ı da makamında kabul etti. Vali Doğan, ziyarette, unutulmaya yüz tutmuş el sanatlarından kilim dokuma ustası Akar´dan kilim dokuma sanatı hakkında bilgi aldı. Kilim ustası Akar da kabulünden dolayı vali Doğan´a teşekkür etti ve mesleği yaşatmak amacıyla başkalarına da bu mesleği öğretmeyi arzuladığını ifade etti.


VP Hatay adayı Hadimoğulları: Seçimler, eşit koşullarda yapılmıyor

Erkan Baş: "Yoksul daha yoksul, zengin daha zengin oldu"

"Yeni İskenderun'u inşa etmeye sayılı günler kaldı"

Duduoğlu gençlerle görüştü

"Yönetimimizde muhtarların mahallelerle ilgili sorunları kalmayacak"

Bayır Bucak Türkmenlerinden Ceylan'a destek ziyareti

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00