Valiye ´tanıtım ziyareti´

Hatay Valisi Rahmi Doğan, nezaket ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

GÜNCEL 31.05.2019 10:38:22 0
Valiye ´tanıtım ziyareti´

İskenderun-Antakya/SES

 GÜBRETAŞ Bölge Müdürü Ahmet Demir, MÜSİAD Genel Başkanı Ali Bayramoğlu ve Hatay Şube Başkanı Abdullah Bozatlı, Hatay Tanıtım A.Ş. kurucu uyesi Uğur Çakıllı ve beraberindeki heyetler, İskenderun´da özel eğitim veren Minik Eller Kreş ve Gündüz Bakımevi sahibi Mevlüt Ulus Gelmez ve öğrencileri vali Doğan´ı ziyaret etti.
GÜBRETAŞ Bölge Müdürü Demir ve beraberindeki heyeti Hatay Valiliği İskenderun Çalışma Ofisinde gerçekleşen ziyarette Vali Doğan, Bölge Müdürü Demir´den 1954´te Türkiye´nin ilk gübre üretim tesisi olarak faaliyete başlayan GÜBRETAŞ İskenderun Tesisleri ve tesisin üretim kapasitesi hakkında bilgi aldı. Demir, kabulünden dolayı vali Doğan´a teşekkür edtti ve GÜBRETAŞ İskenderun Tesisleri ve liman işletmesinin yanı sıra lojistik merkezi hakkında bilgi verdi.
MÜSİAD Genel Başkanı Bayramoğlu ve Hatay Şube Başkanı Bozatlı ile beraberindeki heyeti de İskenderun Çalışma Ofisinde kabul eden vali Doğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, il ve ülke sanayisinin ilerlemesi ve istihdam alanlarının genişlemesindeki önemli hamlelerde sivil toplum kuruluşlarının rolünün çok önemli olduğunu belirtti. Bayramoğlu da kabulünden dolayı vali Doğan´a teşekkür ederek sanayisi ve üretim potansiyeli ile ülkenin önemli dinamiklerinden olan Hatay´da bulunmaktan duydukları mutluluğu ifade etti. Özel Minik Eller Kreş ve Gündüz Bakımevi heyetini de İskenderun´da kabul eden vali Doğan, en değerli varlıklar arasındaki çocuklara okulöncesi eğitimi vermenin önemli olduğunu, çocukları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak gerektiğini ifade etti.
Hatay Valiliğinden ziyaretlere ilişkin yapılan açıklamada, 'Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, vali Doğan, kurucu üye Çakıllı´dan turizm alanında yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi alarak, Hatay turizmine yaptıkları katkılarından dolayı kendilerine teşekkür etti. Hatay Tanıtım A.Ş. kurucu üyesi Çakıllı ise nazik kabulünden dolayı vali Doğan´a teşekkür ederek, sağlık turizmi açısından yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi' ifadesine yer verildi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23