Valiye ziyaretler sürüyor

Hatay Valisi Rahmi Doğan´a, nezaket ziyaretleri sürüyor.

GÜNCEL 28.05.2019 10:13:38 0
Valiye ziyaretler sürüyor

Antakya/SES

Vali Doğan, ilde eğitim veren özel okullardan Defne Koleji Kurucusu Mürşit Keskin, Pusula Akademisi Temel Lisesi Kurucusu Sevar Şahutoğlu, Bahçeşehir Koleji kurucusu Erdal Aslan ve beraberlerindeki heyet ile Altınözü Zeytinyağı Üreticileri Dernek Başkanı Yılmaz Dönmez, Sebze ve Meyve Hali Komisyoncuları Dernek Başkanı Mustafa Bal ve biraberlerindeki heyetleri ayrı ayrı kabul etti.
Hatay Valiliğinden özel okulların yaptığı ziyaretlere ilişkin yapılan açıklamada şunlara yer verildi: 'Okul ortamı ile birlikte başlayan eğitim-öğretim hayatının, çocukların geleceği için olduğu kadar ülkemizin geleceği için de son derece önemli. Devletimiz de bu anlayıştan yola çıkarak son yıllarda eğitime yaptığı yatırımları artırmış, bütçeden en büyük payı eğitime ayırmıştır. Ülkemizin geleceği açısından son derece önemli bu sorumluluğun ifasında girişimcilerimizin eğitim konusundaki yatırımlarıyla açılan özel okullar ile hayırsever vatandaşlarımızın eğitime verdiği destekler çok büyük önem ifade etmektedir. Bu vesileyle eğitime yatırım yaparak gençlerimizin daha güzel bir geleceğe ulaşmasında pay sahibi olan, elini taşın altına koyan eğitim sevdalılarına, bu okullarda emek veren idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.' Okul yöneticileri de kabullerinden dolayı vali Doğan´a teşekkür ederek okulları hakkında bilgi verdi.
Hatay Valisi Doğan, Altınözü Zeytinyağı Üreticileri Dernek Başkanı Dönmez ve beraberindeki heyeti kabülende de ülkenin önemli zeytin ve zeytinyağı üretim miktarına sahip İlçenin zeytinyağı sektörü hakkında ; Sebze ve Meyve Hali Komisyoncuları Dernek Başkanı Bal ve beraberindeki heyetin ziyaretinde de derneğin çalışmaları hakkında bulgu aldı. Açıklamaya göre, vali Doğan, mevcut sebze halinin ihtiyaca cevap veremediğini, şehir trafiğine olumsuz etki yaptığını dile getirerek, merkezin dışında modern bir sebze halinin yapılmasının bir ihtiyaç halini aldığını ifade etti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19