Vekil aday adayı başkan yardımcısı oldu

İskenderun Devlet Hastanesi hekimlerinden Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca (40), İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı oldu.

GÜNCEL 11.07.2019 10:54:34 0
Vekil aday adayı başkan yardımcısı oldu

Akın Bodur/İskenderun

 Akkoca´nın belediye başkan yardımcısı olmasıyla İskenderun Belediyesinde başkan yardımcısı sayısı da 4´e yükseldi. İskenderun belediyesi, dört olan başkan yardımcısı sayısını uzun süredir 3 olarak kullanıyordu. Ahmet Keskin, Kemal Nadir Ünal ve M. Ali Dokuzoğlu, İskenderun Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevlerini sürdürmeye devam ediyor. Akkoca, hastanede hekimlik görevini sürdürürken geçen yıl istifa ederek, AKP Hatay Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunmuş, aday olamayıncı görevine geri dönmüştü.

Akkoca görevine başladı
İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevine başladı ve dün İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı olarak kaymakamlıkta düzenlenen uyuşturucuyla mücadele üzerine yapılan ve kurum yöneticilerinin katıldığı değerlendirme toplantısında belediyeyi temsil etti.
Evli bir çocuk annes olan Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, ilk, orta ve Lise öğremini İskenderun´da tamamladı. Samsun 19 Mayıs Tıp Fakültesinden 2002 yılında mezun olan Akkoca, Osmaniye 112 Acil KKM Başhekimliği, İstanbul Okmeydanı E.A.H Uzmanlık Eğitimi, Zorunlu hizmet için gittiği Şırnak Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı ve Başhekimliği, Mustafa Kemal Üniversitesi Aile Hekimliği A.D. Yardımcı Doçent olarak, İskenderun Devlet Hastanesi Başhekim adına imza yetkilisi iken Sağlık Bakanlığınca araştırmacı olarak yurt dışndaı görevlendirildi. skenderun Devlet Hastanesinde Doçent Dr. olarak Kalıtsal Kan Hastalıkları Kliniği ve Evde Sağlık Hizmetleri Kliniğinin sorumlu hekimlik yaparken, AKP´den Hatay Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ederek, adaylık başvurusunda bulunmuş, aday olamayınca da görevine geri dönmüştü.


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29