Vergi Haftası ziyareti

33. Vergi Haftası kapsamında Hatay Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden Hatay Valisi Rahmi Doğan, ilin vergi sıralamasında 7. sırada olduğunu belirterek, vergisini ödeme gayretinde olan mükell

GÜNCEL 24.02.2022 11:03:45 0
Vergi Haftası ziyareti

Antakya/SES

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu ve beraberindeki heyet, 33. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Hatay Valisi Rahmi Doğan´ı ziyaret etti. Vali Doğan, hafta kapsamında ziyaret eden konuklarını makamında kabul etti. İskenderun´da da vergi dairesi müdürleri kaymakam İskender Yönden´i ziyaret etti.
Hatay Valiliğinden öncek gün gerçekleşen ziyarette ilişkin yapılan açıklamada şunlara yer verildi: 'Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vergi Haftası etkinliklerinin toplumda vergi ödeme bilinci oluşturmayı amaçladığını vurgulayan ve bir değerlendirme yaptı' ifadesine yer verildi. Açıklamaya göre, vali Doğan, '2021 yılı tahakkuk tutarı 28 milyar TL olup, tahsilat tutarı 25 milyar TL ile Türkiye 7.´si olan ilimizin, tahsilat oranı ise yüzde 83´dür. İlimiz, devlet bütçesine yaptığı katkı itibariyle Türkiye genelinde 7. sırada yer almakta ve devlet hazinesine ciddi destek sağlamaktadır. Yıllar itibariyle ortalamasına baktığımızda ilimiz genellikle Türkiye ekonomisinde ilk 10´un içinde yer alıyor. Bu sebeple vergilerini aksatmadan ödeyen Hataylı hemşehrilerimizi gönülden kutluyorum. Başta sahada çalışan arkadaşlarımız olmak üzere vergi dairesi başkanlığında görev yapmakta olan tüm arkadaşlarımızın Vergi Haftasını kutluyor, emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum' değerlendirmesini yaptı. Valilik açıklamasına göre, Müsevitoğlu da kabul ve desteklerinden dolayı vali Doğan´a teşekkür etti.

İskenderun´da kaymakama ziyaret

Vergi Haftası kapsamında İskenderun Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Belma Gökçek, Asım Gündüz Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Özbey ve Sahil Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Yürekli´den oluşan heyet, kaymakam İskender Yönden´i ziyaret ederek, günün anısına çiçek verdi. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden ve verginin önemini anlatan kaymakam Yönden, 'Ülkemizin daha çok kalkınması ve her alanda gelişmesi, kamu hizmetlerinin halka daha etkin bir şekilde ulaştırılması ve geleceğin teminatı olan çocukların daha müreffeh bir ortamda yaşaması için vergi gelirlerinin düzenli bir şekilde toplanması önemli' dedi. Kaymakam Yönden, verginin kutsal olduğu ve ödenen vergiler ile ülkenin daha mutlu günler yaşayacağından hareketle, ilçe ve ülkedeki vergi kurumlarının idareci ve çalışanları ile mükelleflerin Vergi Haftasını kutladı, kazançlı bir yıl geçirmesi temennisinde bulundu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19