Veteranlar ligi kura çekimi yapıldı

Akdeniz Masterler Federasyonu 2022-2023 futbol ligi kura çekimiyle başladı.

SPOR 5.10.2022 17:41:00 0
Veteranlar ligi kura çekimi yapıldı

Antakya/SES
Federasyonun yeni sezon kura çekimi toplantısı Antakya'da yapıldı. Serinyol Mahallesindeki federasyon binasında yapılan kura çekiminde, 40 yaş üstü futbolculardan kurulu Hatay Adana, Osmaniye, Mersin, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Gaziantep'ten 32 takım yer aldı. Kura çekimi törenine Akdeniz Masterler Federasyonu Başkanı Mehmet Kaplan, TFF Hatay Futbol il Temsilcisi Müfid Tatlı, Türkiye Saha Komiserler Derneği Başkan Yardımcısı Haluk Görün, Serinyol Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Nurettin Koyun, Osmaniye Saha Komiserleri Sorumlusu Yusuf Alkaya, Serinyol Spor Başkanı Mehmet Ali Asker ve kulüp temsilcileri katıldı. Kura çekiminde konuşan Akdeniz Masterler Federasyonu Başkanı Kaplan, “Bu camiada bizler federasyonun temsilcileri ve üyeleri olarak bir nevi turizm elçisi olarak görev yapıyoruz. Kazananın 3 puanla değil de, yeni dostluklarla ödüllendirileceği bir sezon olmasını diliyorum” dedi. 

Gruplarda hangi takımlar var?
Federasyona bağlı 32 takımın yer aldığı kura çekiminde 2022-2023 Futbol sezonunda 4 grupta mücadele edilecek takımların grupları yapılan kura çekimine göre şöyle belirlendi: 
A Grubu: Ceyhan Öğretmenevi, Dörtyol İlkkurşun, Denizciler, Hatay 1967, Osmaniye 7 Ocak, Yediyaman, K. Demirgücü ve Düziçi Veteranlar.
B Grubu: Bahçe, Kahramanmaraş B.Ş., İskenderun 5 Temmuz, Yakacıkgücü, H. Zülüflühan, Ceyhan, Düziçi Kültür ve Dörtyol Cumhuriyet Veyeteranlar.
C Grubu: Kahramanmaraş, H. Güneyler, Belengücü, Kınık, Mersin BESYO, Haruniye, İskenderun ve İslahiye Veteranlar. D Grubu: Kadirli, Denizgücü, Öz-Ar, Samandağ, Erzin, Kahramanşehir, Kırıkhan ve Payas Veteranlar takımı.


Anahtar Kelimeler: Veteranlar çekimi yapıldı

"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

OSB yönetimine iade ziyareti

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07