VP´de yeniden Yıldırım

Vatan Partisi (VP) Hatay il Başkanlığına yeniden Yunus Özgür Yıldırım seçildi.

SİYASET 12.02.2020 11:33:32 0
VP´de yeniden Yıldırım

 

Antakya/SES
 Yıldırım, “Türkiye gemisi olarak ifade edilen, hareketin ileriye taşınmasında, Türkiye´nin Avrasya´da yerini sağlamlaştıracak, en kararlı güç Vatan Partisidir” dedi.
VP Hatay il kurultayı, Antakya belediyesi Yusuf Binkaya çok amaçlı salonda gerçekleşti. Kurultayda il başkanı, il yönetimi, il disiplin kurulu üyeleri ve genel merkez delegeleri seçimi yapıldı.
Vatan Partisi genel başkan yardımcısı Prof.Dr. Ercan Enç´in divan başkanlığını yürüttüğü kurultay, şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Faaliyet raporu ile mali raporun okunarak aklandığı kurultayda il başkanlığına, tek aday olan eski il başkanı Yunus Özgür Yıldırım yeniden seçildi.
Hatay il yönetim kurulu üyeliklerine ise Ali Başkut, Bülent Sakuçoğlu, Emrah Koçak, Hüseyin Güler, Leyle Erk, Mehmet Çokluk seçildi.
Kurutay açılışında konuşan İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım, yeni dönemin zorluklarına dikkat çekerek, parti yöneticilerine daha çok iş düştüğünü ifade etti.
Yıldırım, “Vatan savaşı mücadelemiz devam etmektedir. Vatan savaşını geniş anlamada kullanıyorum. PKK´ya karşı mücadele, Doğu Akdeniz´deki mücadele dahil, Libya´ya kadar uzanan bir süreçtir. Vatan savaşı 15 Temmuz Fetullahçı Amerikan gladyosunun bastırılması ile daha da yükselmiştir. Bunların devamı olarak Türkiye gemisi olarak ifade edilen, hareketin ileriye taşınmasında, Türkiye´nin Avrasya´da yerini sağlamlaştıracak, en kararlı güç Vatan Partisidir” dedi.
Vatan Partisi genel başkan yardımcısı Prof.Dr.Ercan Enç konuşmasında Amerika´nın yenilgisinin sonunu geldiğini ve bundan sonra Asya´nın yıldızının parladığını söyledi. Enç, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizzat Amerikan devleti kendi içinde ikiye bölünmüştür. Avrupa hızla Amerika´ya karşı tavırlar koymaktadır. Elbette Avrupa, Amerika´dan kopmamıştır. Avrupa zaman, zaman Amerika´ya karşı tavır alırken, zaman, zaman Avrupa´ya karşı tavır almaktadır. Amerika, Irak´ı işgal etti, Alevi, Sünni mezhep kavgalarını başlattı, milliyetlere dayalı devletçikler yaptı ama geldiğimiz noktada Irak Meclisi “Amerika Irak´tan defol” demektedir. Bunun anlamı Amerika´nın işgal ettiği topraklarda bile sözünün geçmediğidir. Amerika ikinci dünya savaşından sonra ekonomik olarak %40´nı üretirken şimdi bu pay %25´lere düşmüştür. Dünyanın ekonomik uzmanları artık ekonominin liderliğinin Asya´ya kaydığını söylemektedir. Bizim ülkemizde de büyük sanayicilerin tespiti üretimin Asya´ya kaydığı ifade edilmektedir. Amerika yenilgiye giderken, Amerika´ya direnenler kazanmaktadır. Bu gün Amerika´ya karşı mücadele daha kolaylaşmıştır. Bu mücadelenin önderliğini Vatan Partisi yapmaktadır.”


C. Atalay, TİP'in 5 ilçedeki adaylarına oy istedi

VP Hatay adayı Hadimoğulları: Seçimler, eşit koşullarda yapılmıyor

Erkan Baş: "Yoksul daha yoksul, zengin daha zengin oldu"

"Yeni İskenderun'u inşa etmeye sayılı günler kaldı"

Duduoğlu gençlerle görüştü

"Yönetimimizde muhtarların mahallelerle ilgili sorunları kalmayacak"

Bayır Bucak Türkmenlerinden Ceylan'a destek ziyareti

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00