VP´li Gültekin esnaf odasını ziyaret etti

Vatan Partisi Genel Başkan yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin, olası erken seçime yönelik Hatay´da nabız tuttu, Eylül ayında ‘İncirlik´e el konulsun, Habur kapatılsın´ talebiyle Adana´da gerçekleştirilecekleri yürüyüş ve mitinge y?

31.07.2017 11:56:28 0
VP´li Gültekin esnaf odasını ziyaret etti

Vatan Partisi (VP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin, İskenderun´da Esnaf Odalarını ziyaret etti, Antakya ve Samandağ´ta düzenlenen toplantılara katıldı. 

İskenderun´daki esnaf odalarına ziyaretinde Gültekin´i Hatay Esnaf Odaları Birliği temsilciliğinde Hatay Esnaf Odaları Başkan Vekili ve İskenderun Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat başkanlığındaki esnaf odaları başkanları karşıladı. VP Genel Başkan Yardımcısı Gültekin´in ziyaretine esnaf oda başkanlarından Terziler Odası Başkanı Mehmet Ordulu, Şoförler Odası Başkanı Erol Akın, Lokantacılar Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu, Madeni Eşya Odası Başkanı Ahmet Çardaklı, Kunduracılar Odası Başkanı Ergun Alkay, Hal ve Sebzeciler Odası Başkanı İhsan Bilen, Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Musa Mert, Mobilyacılar Odası Başkanı Kadir Yardımoğlu katıldı. Ziyarette Gültekin´e partisinin İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım, İlçe Başkanı İbrahim Bedir ve parti yöneticileri de eşlik etti.
Eylül ayında gerçekleştirecekleri ‘İncirlik´e el konulsun ve Habur Kapatılsın´ yürüyüş ve bölge mitingiyle ilgili bilgi veren Gültekin, İncirlik Üssü´nün işlevinin Kuzey Irak´ta bağımsızlık referandumu, Suriye´nin kuzeyinde ABD destekli yapılanma ile birlikte değerlendirdi. Suriye´nin kuzeyinde oluşturulmak istenen Kürt koridorunun Hatay üzerinden denize açılmayı planladığını ve ABD´nin bütün gücüyle o koridoru tamamlamaya uğraştığını aktaran Gültekin, “Barzani ABD´nin emrindeki İncirlik üssüne güvenerek, bağımsızlık referandumu yapacaktır. ABD´nin Suriye´nin kuzeyindeki on üssü, İncirlik´ten destek görmektedir. Geçen sene planlanan darbenin incirlik üssünde planlandığı belgelerle kanıtlanmıştır. İncirlik üssü bir yabancı devlet tarafından Türkiye´ye karşı her türlü melanetin kullandığı merkezdir” diye konuştu.
Türkiye´nin toprak bütünlüğü ve ulusal güvenliği açısından yapması gerekenin İncirlik üssüne el konması olduğunu vurgulayan Gültekin, bu yönde 3 aydır kampanya yürüttüklerini kaydetti.
Antakya´da düzenlediği toplantıda da mesajlarını ve partisinin görüşlerini paylaşan Gültekin, ABD´nin PKK ve PYD´ye ağır silahlar verdiğini, bu silahların Türkiye´ye karşı kullanıldığını söyledi. Gültekin, şu değerlendirmeyi yaptı: “ABD, PKK´ya iki aydan bu yana 700 tırın üzerinde silah vermiştir. Vermeye devam ediyor. Suriye´nin kuzeyinde 10 kadar üs kurdu. Barzani, ABD ve İsrail desteği ile bağımsızlık ilen edeceğini ve referanduma gideceğini ilan etti. PKK ABD uçaklarının bombardımanla açtığı yoldan Suriye´de egemenlik alanları oluşturmaktadır. Bütün bunların hedefi en sonunda Suriye´nin kuzeyinde açılması için çalışılan “ABD-İsrail koridorunu” Hatay üzerinden Akdeniz´e ulaştırmaktır. Onun için ikinci İsrail tuzağını en gören Hatay halkıdır. Şimdi Hatay´dan bütün Türkiye´ye sesleniyoruz: Milletimiz Türkiye´ye kurulan bu tuzağa karşı ayağa kalkmalıdır!
Dünyanın hiçbir ülkesi, kendi topraklarının başka devletler tarafından, vatan bütünlüğüne yönelen terörist faaliyetlere destek üssü olarak kullanılmasına izin vermez. Birleşmiş Milletlere üye 194 ülke içinde Türkiye dışında bu durumun örneği olan başka bir ülke yoktur. Dünyanın hiçbir ülkesi kendi topraklarındaki bir asgari üssün bir darbe karargahı olarak kullanıldığı ortaya çıkmışken, bu üssün , hiçbir şey olmamış gibi faaliyet yapmasına göz yummaz.”


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00