VP´nin ‘Mavi Vatan´ kampanyası

Vatan Partisi, (VP) ülke genelinde başlattığı ´Mavi vatan geleceğimizdir´ çalışmasını İskenderun´un ardından Kırıkhan´da sürdürdü.

SİYASET 16.09.2020 10:19:43 0
VP´nin ‘Mavi Vatan´ kampanyası

 

İskenderun/SES
VP Hatay İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım, Kırıkhan İlçe Başkanı Gönül Gökkan Kurtul ve yöneticiler, ´Mavi vatan geleceğimizdir´ çalışması kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu. Doğu Akdeniz´de Amerika ve Fransa´nın kışkırttığı Yunanistan´ın tertip peşinde olduğunu ifade eden VP yöneticileri, afiş verdiği esnafın ´mavi vatana´ sahip çıkılmasını ve askerimizin yanında saf tutması istendi.
Türk ordusunun güney sınırlarında bitirdiği terörün gereğini ´Mavi Vatan´ savunmasında da yapacağını ifade eden VP İl Başkanı Yıldırım, “Esnafımız Mavi Vatan çalışmalarımız için teşekkür etti. Türk ordusunun vatan savunmasındaki büyük hareketini sonuna kadar desteklediklerini belirtiyorlar. Milletin de Türk ordusunun vatan savunmasındaki hareketini milli bir mesele olarak değerlendirilmesini istedi. Mavi vatanın kara topraklarımız gibi önemli olduğunu ve emperyalist saldırıları ancak birlik olursak, yenebileceğimizi ifade etti' açıklamasını yaptı. VP Kırıkhan İlçe Başkanı Kurtul da, 'Nasıl vatan savunmasında kararlı tutum alınıyorsa, esnafa ekonomik anlamda destek verilmesine de inanıyoruz. Biz milletimize söz verdik; üretim devrimi ile sorunlarını çözeceğiz. Üretimin sürmesi son derece önemli. Bunun çözümü noktasında Vatan Partisi çalışmalar yürütmektedir. Esnafın zorlukları aşması için elimizden geleni yapacağız. Biz birlik olursak, ne toprağımızı ne de denizlerdeki hakkımızı elimizden alamazlar' diye konuştu.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22