Yaman: Yeni umut filizleri yeşerdi

İstanbul Maltepe´de 9 Temmuz´da gerçekleştirilen Adalet Mitingi´ne katılan Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, barışçıl eylem ülkenin her kesiminden, her siyasi görüşünden insanların ortak kaygılarına ses olduğunu belirtti.

11.07.2017 10:59:28 0
Yaman: Yeni umut filizleri yeşerdi

 

Mitingle ilgili yaptığı yazılı değerlendirmede Başkan Yaman, barışçıl bir söylemle, parti bayrağı ve söylemleri dışında taşıdığı ‘adalet´ dövizi ile Ankara´dan İstanbul´a yürüyen ve dünyanın dikkatini çekmeyi başaran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun ülkede yaşanılan haksızlıklara dikkat çektiğini belirtti.

“Adalet için haykırmaktan vazgeçmeyeceğiz”
Başkan Yaman, şu görüşleri dile getirdi: “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu´nun önderliğinde başlatılan Adalet Yürüyüşü ve ardından gerçekleştirilen Adalet Mitingi ülkemizde olduğu kadar tüm dünyada geniş yankılar uyandırmıştır. Milyonların katıldığı bu barışçıl eylem ülkenin her kesiminden, her siyasi görüşünden insanların ortak kaygılarına ses olmuştur. Ülkemizde yaşanılan anti demokratik uygulamalara, kurunun yanında yaşında yakılmasına dikkat çeken eyleme ilçemizden de çok sayıda vatandaşımız katılım göstermiştir. Toplumdan aldığı güç ve destek ile coşkulu bir mitingle sona eren Adalet Yürüyüşü ve Mitingi ülkemiz için yeni umut filizlerinin yeşermesine vesile olmuştur. Adalet sağlanana değin, adalet için haykırmaktan vazgeçmeyeceğiz. Dünyanın en büyük adalet haykırışının gerçekleştiği Adalet Mitingi, Türkiye için dönüm noktası olacaktır. Bu ülkede demokrasi, özgürlük, eşitlik ve adalet kazanacaktır.”


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22