Yangın 7 saatte kontrol altına alındı
Kırkhan´daki bir fabrikada çıkan yangın, Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü.
Kırıkhan Menderes Mahallesi´nde bulunan çırçır ve yağ fabrikasında yangının çıkış sebebi ise kesinleşmedi.
Fabrikada çalışan işçilerin ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri ile birlikte bölgeye intikal eden Büyükşehir İtfaiye ekipleri, başarılı müdahalesiyle yangını kısa sürede kontrol altına aldı. HBB İtfaiye ekipleri, 01.30 sıralarında başlayan yangını 7 saatlik çaba sonucunda söndürdü.
Orman yangını büyümeden söndürüldü
Yayladağı´na bağlı Çaksına Mahallesi´nde meydana gelen orman yangını, Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.
Baraj üstü mevkiinde yükselen dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ulaşan ekiplerin hızlı müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alınan yangında yaklaşık 40 çam ağacı zarar gördü.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
16159,06%-0,58
-
DOLAR
44,32% 0,25
-
EURO
50,80% 0,01
-
GRAM ALTIN
6808,95% -0,58
-
Ç. ALTIN
11465,56% 0,00




