Yangının hasar tespit çalışması

Hatay Valisi Rahmi Doğan, yörede yaşanan orman yangınında, yanan yerleşim yerlerinin hasar tespit çalışmaları ile ilgili toplantı düzenledi.

GÜNCEL 28.10.2020 10:26:28 0
Yangının hasar tespit çalışması

İskenderun/SES

Hatay Valiliği İskenderun Çalışma Ofisinde gerçekleştirilen toplantıda, İskenderun ve Belen yöresinde; Sarımazı Mahallesi TOKİ ve İssume bölgesinde çıkan ve yerleşim yerlerine de sıçrayan yangında hasar gören yerleşim yerleri ile ilgili hasar tespit çalışmaları hakkında bilgi aldı. Toplantıya, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, İl Afet ve Acil Durum Müdür Vekili Kürşat Biter, İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Çolakoğlu ve ilgili kurum müdürleri de katıldı.

“Sıkıntılar elele aşılacak”
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, yangın felaketinin yaşandığı bölgelerde incelemede bulundu. Petek Sitesi, Çağan Evler, TOKİ, İssume ve yangının etkili olduğu alanlarda incelemede bulunan, yangından zarar gören vatandaşlar ve esnafla bir araya gelerek yaraların bir an önce sarılacağının sözünü veren Savaş ve Gül, ilk etapta evleri tamamen yanan vatandaşların önceliği olduğunu ve Hatay Valiliği öncülüğünde çalışmalara başlandığını dile getirdi.

MHP Hatay Kadın Kolları İl Başkanı Dilek Demirdöven ve yönetimi de Belen´deki yangından zarar gören vatandaşları ziyaret edip moral verdi. Felaketler, afetler toplum olarak birlikte dayanışma ve el birliğiyle atlatılabileceğini ifade eden Demirdöven, “Devletimiz, Belen Belediyesi ile birlikte yangın felaketiyle evi yanan, zarar gören vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya başladı. Tek tesellimiz can kaybının olmamasıydı. Evleri yanan, zarar gören vatandaşlarımızın normal hayatlarına başlayabilmesi için biz de elimizden gelen katkıyı sunmaya devam edeceğiz' dedi.

 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57