Yanık, sendikanın yeni başkanı

Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şubesi yaptığı olağan genel kurulla yeni yönetimini belirledi.

14.11.2017 10:01:33 0
Yanık, sendikanın yeni başkanı

Akın Bodur/İskenderun

Kongrede, 10 yıldır sendikanın şube başkanlığı görevini yürüten Ahmet Akça, yeniden aday olmadı ve başkanlık görevini çalışma arkadaşı Yavuz Selim Yanık´a devretti. Akça, kongrede yaptığı konuşmada yeni yönetimi kutlayıp başarı dilerken, Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı olan Yanık da, hep birlikte çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti. Yanık, “Daha çok çalışarak, sendikamızı hak ettiği yere getireceğiz” dedi. Türk Eğitim Sen´in güçlü bağlar ile oluşan bir aile olduğunu ifade eden Yanık, yönetimle birlikte hak ve menfaatleri sonuna kadar savunacaklarını söyledi.
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, HBB 3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Mehmet Utku Kaplan, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, Eğitim Sen İskenderun Şube Başkanı Ali Karadaş, MHP Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkıçı, CHP İskenderun YK üyesi Cengiz Servet Doğan. MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, MHP Antakya İlçe Başkanı Adnan Akdaş, MHP Payas İlçe Başkanı Adem Akyürek MHP Belen İlçe Başkanı Mehmet Çetinkaya, Kızılay İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Metin Taşçı ve İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu ile bazı demokratik kitle örgütlerinin temsilcilerinin de katıldığı Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şubesinin kongresinde, seçimlere tek liste halinde gidildi.

Yeni yönetimde kimler var?
Kongrede, Yavuz Selim Yanık başkanlığındaki Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Fatih Saygılı, Fatma Topal, Abdullah Çalışır, Bayram Gişi, Ergün Saydam ve Cihan Akyürekoğlu. Genel kurulda sendikanın denetleme kurulu üyeliklerine ise Ahmet Akça, Gökhan kayım, Murat Sarıfakıoğlu, İbrahim Erdem ve Turgut Solak getirilirken, disiplin kurulu üyeleri de şu isimlerden oluştu: Yaşar Dönmez, Bekir Durur, Bayram Tufan Eroğlu, Hakan Tapan ve Mehmet Kılboz.
Genel kurulunda sendikaya emeği geçen eski başkan ve yönetim kurulu üyeleri de plaket verildi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00