'Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı'

DP İskenderun belediye Başkan adayı Mete Aslan, seçim çalışmalarını kentin Kurtuluş ve Bekbele mahallesindeki toplantı ve ziyaretlerle sürdürdü.

SİYASET 30.03.2019 09:25:54 0

Nesrin Geyik/İskenderun

Aslan, yörenin1 Nİsan´dan sonra hizmetle tanışacağını ve Ankara dayatmalarına ders vereceğini ifade etti. cekileceği yönündeki dedikoduların sürdüğünü ve bunlara inanılmamasını belirten Aslan, 'Son rakam 5 milyondu. Güya ben para alıp çekilecekmişim. Sizin sülaleniz, servetiniz, dünyanız beni satın almaya yeter mi? Sonra da son iki gün kala kalp krizi bahanesi ile çekileceğim iftirasını atıyorlar. Duyduklarınıza inanmayın. Dengeleri bozuldu. Allah´ın izni sizlerin de desteği ile bu seçimden zaferle çıkacağız' dedi.
DP adayı Aslan, Bekbele´deki toplantıda şöyle konuştu: 'Bu bir genel seçim değil. Partiniz ne olursa olsun gidin yine genel seçimlerde verin ancak bu yerel seçimlerde İskenderun´un kaderini değiştirmeye çalışanlara bir ders verin. İskenderun üzerinde oynanan oyunların büyüklüğünü tahmin bile edemezsiniz. İskenderun ile dalga geçiyorlar. İskenderun ile dalga geçmek neymiş 31 Mart günü akşamı Ankara´ya göstereceğiz. Ankara´nın bu dayatma adaylarına geçit vermeyin. Sizlerin destekleri ile bu ittifak modeli tüm ülkede rol model olacak.'
Kurtuluş mahallesinde düzenlediği toplantıda halka seslenen Aslan, 'İskenderun´un küçültmek için ne gerekiyorsa yaptılar. Büyükşehir yasası ile bütçesi ve yetkileri de elinden alındı. Bu imkansızlıklar içinde bile biz halka hizmet etmesini biliriz. İskenderun´da 15 yılda yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Bana projelerin neler diyorlar. Benden sonra ne yapıldı diyorum, hiç bir şey diyorlar. O halde kaldığımız yerden devam edeceğiz diyorum. Bundan daha önemli proje olur mu. Yarım kalan hizmetlerim var. İlk günden başlayıp beş yılda İskenderun´un uzun yıllarını kurtaracağız. 10 yıl boşa gitti bari beş yıl da yeniden bu şehri ayağa kaldıralım. Eskiden sabahlara kadar kadınlarımız sahilde yürürdük, şimdi çıkamıyoruz, diyorlar. Neden çıkamıyorsunuz kardeşim? O sahil ve bu şehir sizin. Siz sahip çıkmazsanız kim sahip çıkacak? Kimin sahilinde kime rahatsızlık veriyorlar? Ben bunun mücadelesini vereceğim ancak arkama baktığımda gölgemi değil sizleri de göreyim' diye konuştu.


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,33% 0,21
  • EURO

    34,83% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2324,83% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00