Yaralı leylek ve kartal ´tedavide´

Samandağ Jandarma Komutanlığı timleri, yarılı halde bulduğu Kartal ve Leylek´in tedavi edilip, koruma altına alınmasını sağladı.

GÜNCEL 26.04.2021 11:50:58 0
Yaralı leylek ve kartal ´tedavide´

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Samandağ Jandarma Komutanlığı timlerinin, kentin Meydan Mahallesinde düzenlediği önleyici kolluk devriyesinde, tarım arazisi üzerinde sol kanat ve ayağı ateşli silah kullanılması sonucu kırılmış, soğuk ve açlıktan bitkin halde olan Kartal türü yabani kuş tespit edildi. Açıklamada, 'Hatay İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından, Kartal türü kuş, tedavisi yapılmak üzere MKÜ Kampüsünde bulunan Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne ait Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezine teslim edilmiştir' ifadesine yer verildi. 

Samandağ Jandarma Komutanlığı timlerinin yaralı halde bulunan leylek´e ilişkin yapılan açıklamada da şunlara yer verildi: 'Samandağ Jandarma Komutanlığı timleri tarafından Meydan Mahallesi Set Yolu civarında yapılan önleyici kolluk devriyesi esnasında soğuk ve açlıktan bitkin halde olan Leylek türü yabani kuş tespit edilmiştir. Hatay İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından, Leylek türü kuş, tedavisi yapılmak üzere MKÜ Kampüsünde bulunan Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne ait Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezine teslim edilmiştir.'


Anahtar Kelimeler: Yaralı leylek kartal tedavide

"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Kaymakam adaylarına başarı belgesi

İHD Şube Başkanı Coşkun: Geçmişle yüzleşin

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

İskenderun yeniden suya teslim

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

  • BIST 100

    10267,09%-0,10
  • DOLAR

    32,29% -0,12
  • EURO

    34,83% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2414,46% 0,89
  • Ç. ALTIN

    3895,03% 0,21