Yaralı şahin, Milli Parklar´da

Belen´in Derebahçe mahallesinde belediye personeli tarafından yaralı olarak bulunan Kızıl Şahin, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü´ne iletilmek üzere Belen Avcılar ve Atıcılar Derneğine teslim etti.

HATAY 5.03.2018 09:45:42 0
Yaralı şahin, Milli Parklar´da

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, belediye personeli Kenan İncedil tarafından yaralı olarak bulunan Kızıl Şahin´in, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğüne teslim edilmek üzere dernek başkanı Tamer Bozkurt´a teslim edildiğini belirtti.
Belen Beledilesinden yapılan açıklamaya göre, Belen Belediye Başkan Vurucu, bilinçsiz avcı tarafından vurularak kanadından yaralanan Kızıl Şahin´in tedavisinin yapılması ve yaşam alanına tekrar geri dönmesini sağlamak için dernek başkanına teslim ettiklerini belirtti. Vurucu, 'Her yaratılanın doğada bir karşılığı vardır. Yaratılan her canlının bir sebebi vardır. İnşallah yaralı kuşumuz da tedavisinin ardından ait olduğu doğaya, yani vatanına tekrar geri döner' dedi ve bilinçsiz avcıları yaptığı yanlış davranıştan daloyı da kınadı.
Belen Belediyesine teşekkür eden ve şahinin tedaisi sonrası doğaya bırakalacağını ifade eden Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Bozkurt da, açıklamaya göre şunları söyledi: 'Av hayvanı olmayan Kızıl Şahin,n türüne ender rastlanan bir kuş. Avcı arkadaşlarımızı bu konuda devamlı uyarıyoruz. Bohçacı olarak avlanan bilinçsiz avcıların böylesine davranışları bizleri üzüyor.'


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,57% 0,19
  • EURO

    34,72% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2420,85% -0,48
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00