Yarıcı, toprağa verildi

İşsiz olduğu gerekçesiyle Hatay Valiliği önünde ´Çocuklarım aç´ diyerek kendisini yakan ve Mersin´deki hastaneye sevk edilirken Dörtyol´da yaşamını yitiren Adem Yarıcı´nın cenazesi kaldırıldı.

GÜNCEL 10.02.2020 10:58:16 0
Yarıcı, toprağa verildi

İskenderun/SES

 Adem Yarıcı, önceki gün düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verildi. Yarıcı´nın cenazesine Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur ve İsmet Tokdemir de katıldı. Vücudunda ikinci derece yanıklar bulunan Yarıcı, Antakya´daki Mezarlık Kompleksinde toprağa verildi.

Cenazeye iki milletvekili de katıldı
Milletvekilleri Güzelmansur, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda 'İşsizlik ve hayat pahalılığı yüzünden kendini yakan merhum Adem Yarıcı´nın cenazesine Hatay Milletvekili arkadaşım İsmet Tokdemir ile birlikte katıldık. Kıymetli ailesinin ve tüm sevenlerinin başı sağolsun. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. İktidarın yanlış iç ve dış politikaları yüzünden işsizlik ülkemizin kanayan yarası haline geldi' ifadesini belirtti.
'Çocuklarım aç, iş istiyorum anlamıyor musunuz? diyerek Hatay Valiliği önünde kendini yakan, kaldırıldığı hastanede kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Adem Yarıcı son yolculuğuna uğurlandı' değerlendirmesini yapan milletvekilleri Güzelmansur, açıklamasında da şunlara yer verdi: 'İş bulamayan, pazarda filesini dolduramayan, mutfakta tenceresine koyacak bir şey bulamayan, çocuğunun karnını doyuramayan, faturasını ödeyemeyen, borç girdabına saplanıp kalan vatandaş çaresizlik içinde intihara yöneliyor. İstanbul´dan Antalya´ya, Kocaeli´den Hatay´a hatta Meclis´e kadar yayılan intiharlar, intihar girişimleri ülkemizin de vatandaşımızın da içinde bulunduğu ekonomik krizi gösteren gerçek verilerdir. Üzerinde oynanmış, çarpıtılmış TÜİK rakamları bize asla ne içinde bulduğumuz durumu gösterir ne de çözüm üretmemize yardım eder.'

Çocukları valilik himayesinde
Hatay Valiliği, ´çocuklarım aç´ diyerek valilik önünde kendisini yakan Adem Yarıcı´nın iki çocuğunu himayesine aldı. Çocukların valilik himayesi altına alınmasını sanatçı Haluk Levent duyurdu. Sanatçı Levent, kendisini yakan Adem Yakıcı ile birlikte etiketlenip, AHBAP´ın çocuklara sahip çıkması yönündeki önerilere, sosyal medya hesabı üzerinden 'Arkadaşlar etiketliyorsunuz. Bizler de üzüldük Adem Yarıcı için.. Çocukları için @Ahbap_Hatay devreye girdi ama Hatay Valiliği bizden önce himaye altına almış zaten.. Bilginize..' ifadesini paylaştı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57