Yaşasaydı mühendis olacaktı

Dörtyol´da evlerinin balkonundan düşme sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleştikten sonra 6 kişiye organları bağışlanan Kübra Nur Coşğun´un dün açıklanan LYS sonuçlarına göre bilgisayar mühend

10.08.2017 11:31:23 0
Yaşasaydı mühendis olacaktı

 

Kübra Nur´un okuduğu Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ferhat Yahşi, Kübra Nur´un bu yıl okulun 12-B sınıfından mezun olduğunu söyledi.
Dün açıklanan LYS sonuçlarına göre de Malatya İnönü Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünü kazandığını belirten Yahşi, şunları kaydetti:
'Çok güler yüzlü, aktif ve heyecanlı bir öğrencimizdi. Dördüncü kattan düşerek üzücü bir şekilde vefat etti. Ailesi organlarını bağışladı ve organları 6 kişiye hayat verdi. Öğrencimiz bugün yaşamış olsaydı bilgisayar mühendisi olacaktı. Bu olaydan okul olarak çok üzgünüz. Keşke böyle bir olay olmasaydı. Sürekli gelip derdini anlatan bir öğrencimizdi. Tercih dönemimde sürekli gelerek okulun rehberlik servisinden ve bizlerle diyalog halinde tercihini yaptı. Tahminen bilgisayar mühendisliği geleceğini biliyordu. Çok mutluydu. Böyle bir üzücü olay yaşanınca bütün hayalleri söndü.'
Kübra Nur´un seçmeli işletme dersi öğretmeni Mustafa Kemal Adıkutlu da Kübra Nur´un okulda oldukça aktif bir öğrenci olduğunu söyledi.
Öğrencisi Kübra Nur´un üniversiteyi çok okumak istediğini belirten Adıkutlu, 'LYS sonuçları itibariyle güzel oldu ama kendisi göremedi. Bizler de çok üzgünüz.' şeklinde konuştu.
Öte yandan Kübra Nur´dan geriye mezuniyet eğlencesindeki görüntüleri kaldı. Coşğun, görüntüde arkadaşlarıyla halay çekiyor, sohbet ederek eğleniyor.


Anahtar Kelimeler: Yaşasaydı mühendis olacaktı

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23