Yaşlılar Haftası kutlaması sürüyor

Dünya Yaşllar Haftası kutlaması sürüyor.

HATAY 27.03.2018 10:48:16 0
Yaşlılar Haftası kutlaması sürüyor

Türk Kızılayı İskenderun Şubesi ile kentte özel sağlık hizmeti yapan İskenderun Gelişim Hastanesi işbirliğiyle, 65 yaşının üzerindekiler etkinlikte konuk edildi. Kızılay İskenderun Şubesi Dr. Mehmet Günay Hizmet Merkezi Hilal Salonunda düzenlenen etkinlikte; İskenderun Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Koordinatörü Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, Gelişim Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Dr. Nedim Turhan, hastanenin klinik psikologu Gamze Uygun ile Beslenme ve Diyet Uzmanı Çağla Helvacı, yaşlıların sorularını yanıtladı. Yerel sanatçıların sahne aldığı etkinlikte pasta da kesildi.
Kızılay İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, 'Hayatımızın en kıymetlilerinin gününü kutluyorum” dedi ve etkinmikte konuşan ve sahe alanlara da teşekkür etti.

Belediyeden yaşlılara ziyaret
Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman da Yaşlılar Haftası kapsamında kentin altı mahallesinde oturan yaşlıları evlerinde ziyaret etti. Yardımcıları, mahalle muhtarları ve belediyenin müdürlerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde yaşlılarla sohbet edip, sıkıntı ve sorunlarını dinleyen Yaman, insana dokunan etkinlikleri oldukça önemsediklerini ifade etti. Yaman, “Yaşlılar Haftası kapsamında da büyüklerimizin yanlarındayız. İkinci baharlarını yaşayan yaşlılarımızın yüzlerini gülümsetebildiğimiz için mutluyuz. Hayat denen uzun yolda tecrübeleri ile bizlere ışık olan, yaşanmışlıklarıyla yüreğimizi ısıtan değerli büyüklerimizi ziyaret edip, onların her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmiş olmanın huzuru paha biçilemez. Yaşamımızın temel değerlerini borçlu olduğumuz saygıdeğer büyüklerimizin her zaman yanında ve hizmetindeyiz. Yaşlılarımızın fiziksel, zihinsel olarak zayıfladıkları ve en hassas oldukları yaşlılık dönemlerinde, rahat etmelerini sağlamak onların yaşam kalitesin arttırmak başlıca görevimiz' değerlendirmesini yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04