Yayla şenliğinde konser

Belen Belediyesi tarafından düzenlenen Belen Yayla Şenliği kapsamında şarkıcı Ahmet Şafak ve halk ozanı Aşık Sefai, etkinlikte sahne aldı ve yöre halkına konser verdi.

GÜNCEL 5.09.2019 09:55:33 0
Yayla şenliğinde konser

Nesrin Geyik/İskenderun

Etkinliğin açılışında konuşan Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, etkinliklerin 30 Ağustos Zafer Bayramımızın yıldönümü kapsamında yapıldığını anımsatarak, 'Devlet ve milletin birlik ve beraberliği her daim sürecektir' dedi. Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül de 'Yayla şenlikleriyle birçok platformda sizlerle kucaklaşıyor, bir taraftan da 30 Ağustos Zafer Bayramıyla taşlandıran ecdadımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. İşte bu iki coşkuyu Belen´de buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz' diye konuştu. Yerel idarecilerin ülkenin ve şehrin yaşam kalitesini arttıracak fiziki projeleri hayata geçirmek, milli refleksi diri ve dik tutmak zorunda olduğunu ifade eden Gül, şunları söyledi: 'İşte bunun için her yıl Yayla Şenliklerini 30 Ağustos´ta gerçekleştirecek, milli bayramımızla birlikte bu coşkuyu yaşayacak ve ecdadımızı saygıyla anacağız. Beş aydır görevde bulunuyoruz ve elimizdeki imkanlar neticesinde en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. Seçim öncesi açıkladığımız 41 projemizi Rabbiminde izniyle, beş yıl içinde tamamını hayata geçirecek ve inşallah Belen´e altın çağını yaşatacağız.'
Konseri İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Hatay Milletvekilleri Abdülkadir Özel ve Lütfi Kaşıkçı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AKP Belen İlçe Başkanı Enis Göçmen, MHP Belen İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz, AKP İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven ve MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt da izledi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57