Yelkenler Cumhuriyet için açıldı

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96. yıl dönümü kapsamında kentte düzenlenen Hatay ve Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışnda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

SPOR 30.10.2019 10:04:46 0
Yelkenler Cumhuriyet için açıldı

Akın Bodur/İskenderun

 İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübündeki törende, 3 kategorideki yarışlarda ödüller verildi. Törene, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun elediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye başkan yardımcıları Ahmet Keskin, Kemal Nadir Ünal, M. Ali Dokuzoğlu ve Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca ile İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü Başkanı Meriç Özkaya da katıldı.

Hangi sporcular dereceye girdi?
Törende, Optimist Genel Klasmanda birinci olan Firdevs Yeğin, ikinci Ege Taşkıran, üçüncü Ender Çörtük, dördüncü Aras Çınar, beşinci Mehmet Arel Girişen´e ödüllerini kaymakam Yönden verdi.
Optimist Junior Klasmanı birincisi Ege Taşkıran, ikinci Aras Çınar, üçüncü Mehmet Arel Girişen, dördüncü Mehmet Arda Şahinci, beşinci Mehmet Kerem Öztürk´e ise ödülleri İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı tkarafından verildi.
Optimist Kızlar Genel Klasman birincisi Firdevs Yeğin, ikinci Nil Güngör Ateş, üçüncü Zeynep Duru Akkoca´nın ödülünü skenderun Belediye Başkan Yardımcısı Akkoca verirken; Optimist Kızlar Junior Klasman birincisi Nil Göngör Ateş, ikinci Zeynep Duru Akkoca, üçüncü Nehir Parıltı da ödülünü belediye başkan yardımcısı Ünal´dan aldı. Laser 4.7 Genel Klasman birincisi İrem Sütlü, ikinci Nurettin Mert Sütlü, üçüncü Can Parmaksız´a ödüllerini belediye başkan yardımcısı Keskin verirken; Laser 4.7 Junior Klasman birincisi Nurettin Mert Sütlü, ikinci Can Parmaksız ise ödülünü belediye başkan yardımcısı Dokuzoğlu´ndan aldı. Törende Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen tenis müsabakalarında da dereceye girenlere de ödülleri verildi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19