Yeloğlu´ndan HBB´ye yol eleştirisi

AKP Hatay İl Başkanı Yeloğlu´ndan, HBB Başkanı Lütfü Savaş´a asfalt eleştirisi: Yıllardır ihmal ettiğin yolu asfaltlayıp yeni yolmuş gibi açılışını yapmak vatandaşı kandırmaya kalkışmaktır”

SİYASET 16.06.2020 11:11:53 0
Yeloğlu´ndan HBB´ye yol eleştirisi

Hatay Büyükşehir Belediyesi HBB tarafından geçtiğimiz günlerde asfaltlanarak açılış töreni düzenlenen Kırıkhan-Topboğazı yolunun Fransızlar döneminden bu yana kullanıldığını hatırlatan AKP İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Yayladağı´nda da asfaltlanan yolların ‘yeni´ olarak sunulmasını eleştirdi. Savaş´ı Hatay halkını ‘aldatmakla´ suçlayan Yeloğlu, şu açıklamayı yaptı: “Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve yöneticilerini buradan uyarıyorum. Artık hemşehrilerimizi aldatmaya çalışmaktan vazgeçin. Bilin ki; Hataylılar binlerce yıllık tarihinde çok şey gördü ve her şeyin farkında. Size hizmet edin diye oy verdi, sorumluluğunuzun gereğini yapın.”

Yeloğlu, yazılı açıklamasında halkın yararına olan her hizmeti siyasi parti ayrımı gözetmeksizin desteklediklerini savundu. Yeloğlu, 'Ancak vatandaşlarımızın yanıltılmasına da izin vermeyeceğiz' dedi. 18 yıllık iktidarlarında Hatay´a yapılan yatırımlara herkesin tanıklık ettiğini ifade eden Yeloğlu, 'Devletimizin, hükümetimizin, Ak Parti Hatay yöneticileri ve milletvekillerimizin binbir uğraşı sonucunda gerçekleştirdiği icraatların etrafında dolanarak HBB Belediye Başkanı olunmaz” değerlendirmesinde bulundu.

“Hatay´ımız için AK Parti Hatay İl Başkanı olarak şahsım,teşkilatım ve milletvekillerimizle vatandaşımıza hizmetleri sürdüreceğiz' diyen Yeloğlu,
Amanos Tüneli ile ilgili çalışmaların başladığınaHatay Turizmi açısından büyük önem taşıyan Samandağ- Arsuz yolunun bitme aşamasına geldiğine işaret etti. 25 bin kişilik Hatay Stadyumunun tamamlanma aşamasına getirildiğini kaydeden Yeloğlu, sözlerini şöyle tamamladı; 'Anlatabileceğimiz çok şey var. Daha birkaç gün önce, Hatay Valiliğimizce Madenli Su Sporları Merkezi ve Yat Limanı ile Hatay Deniz Otobüsü işletmesinin temelleri atıldı. İşte kısa sürede devreye girmesini planladığımız bu projeler millete hizmet demektir. Hizmet, yapılmayan yolların açılışı değildir”


Anahtar Kelimeler: Yeloğlu ndan eleştirisi

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00