Yener: Kadroyu Balkaya belirler

Yeni başkan Recep Yener, Payas Spor´un, Payas Stadında yaptığı antrenmanı izledi.

SPOR 22.02.2018 10:31:58 0
Yener: Kadroyu Balkaya belirler

TFF Spor Toto 3. Ligi 3. Grubunda mücadele eden Payas Spor, bu hafta oynayacağı Arsin Spor maçı hazırlıklarını takımın teknik direktör Ali Asım Balkaya yönetiminde sürdürüyor.

Payas Spor´un, Payas Stadında yaptığı antrenmanı izleyen kulübün yeni başkanı Recep Yener, teknik direktör Balkaya´nın, sahada yer alacak futbolcuları belirleyici tek isim olduğunu belirtti.

Yener ,'Hafta sonunda önemli bir sınavımız var. Bu sınavda sahadan en iyi sonuçla ayrılmayı hedefliyoruz. Kadromuzda bulunan hiç bir futbolcu ile her hangi bir sorunumuz yok. 11 futbolcuyla sahaya çıkacağız. Tüm futbolcularımız kendini forma giyecek şekilde hazırlamalı. Maç kadrosunu sahaya sürmekte tek yetkili teknik direktörümüz Ali Asım Balkaya' açıklamasını yaptı.

Koray, kırmızı kart cezalısı

Payas Spor´da kart cezalısı bir futbolcu bulunuyor. Geçen hafta oynanan Şanlıurfa Karaköprü Belediye Spor karşılaşmasında kırmızı kart görmesi üzerine cezalı olan Payas Sporlu Koray, Arsin maçında forma giyemeyecek.

Taraftar desteği sürüyor

Payas Spor´un internet sitesi de faaliyete geçirildi. İnternet sitesinde, profesyonel kulüplerde olduğu gibi Payas Spor ile ilgili antrenman fotoğrafları, haberler ve kulüp ile ilgili duyurular da yayınlanacak.

Yönetim kurulundan açıklama

Payas Spor´da kulüpte başkan değişikliği üzerine yazılı bir değerlendirmede bulundu. Payas Spor yönetiminin görev bırakan Osman Tufan´a ilişkin yaptığı açıklamada şunlara yer verildi: 'Payasspor Kulübü olarak, görev aldığınız günden bu yana, hep birlikte sıkıntılı bir dönemden geçtik. Şunu belirtmek isteriz ki; Bu süreçte bütün problemleri sabır ve akılla bir bir çözdünüz. Paya Sporu huzurlu ve ilkeli bir camia yapma, aydınlık bir geleceğe taşıma yolunda mücadele ettiniz. Bu yolda maddi manevi verdiğiniz ve vermeye devam ettiğiniz destek, Payas Spor camiası olarak asla unutulmayacaktır. Payas Spor´a gönül veren herkes gibi, bizlerde biliyoruz ki; başkanımız görevden ayrılsa da yaptığı hizmetler unutulmayacak, gönüllerimizde başkan olarak sonsuza kadar kalacaktır. Payas Spor camiasına duruşunuzla kattığınız yüce değerler ve emekler için size minnettarız. Yönetim olarak sizin çizdiğiniz bu yolda yürümeye devam edeceğiz. Bundan sonraki yaşantınızda size, sağlık ve huzur dolu bir yaşam diliyoruz. Yolunuz açık olsun.'

/resimler/2018-2/25/1446116501387.jpg

 

/resimler/2018-2/25/1446392439458.jpg 


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22