Yeni yıl dileklerini paylaştılar

Bugün karşılayacağımız yeni yıl dolayısıyla yayımlanan kutlama mesajlarda 2022´nin yeni umutları ve yeni beklentileri beraberinde getirmesi dileğinde bulunuldu.

GÜNCEL 31.12.2021 17:04:57 0
Yeni yıl dileklerini paylaştılar

Yeni yılın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini dileyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş, “Başta ülkemiz ve şehrimiz olmak üzere zorlu bir yıl olan 2021´i geride bırakarak yeni umutlarla 2022´ye merhaba diyoruz. Pandemi nedeniyle hepimizin hayatlarında bir takım değişimler oldu ve dünyada olduğu gibi bizler de salgın hastalığın zorlu sürecini yaşadık. Bu süreçte başta üreticilerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimizin yanında olduk. Birlik ve beraberliğimizin gücü ile salgın hastalık ile birlikte bütün olumsuzlukları hep beraber aşacağımıza inanıyorum. Yeni yıl, yeni başlangıçlar ve yeni umutlar demektir. Medeniyetler şehri olan Hatay´ımızda toplumun her kesimiyle el ele vererek şehrimizin gelişmesi ve kalkınması için çalışmaya devam edeceğiz. Her zamanki gibi tüm imkânlarımızla hemşehrilerimizin yanında olacağız” dedi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, mesajında, “Bugüne kadar olduğu gibi 2022 yılında da ortak hedefimiz; optimum yönetim konsepti ve vatandaş odaklı etkin çalışmalarımız ile güzide kentimizin vizyonunu genişletmek, sanayi, ticaret, ekonomi, kültür, sanat, tarih ve turizm açısından haiz olunan destinasyonun devamlılığını sağlamak, eğitim, sağlık, bilişim ve yeni nesil alanlarda önemli bir merkez haline gelmek, yatırım ortamı ve iklimini daha da iyileştirmek, gelişen ve çeşitlenen tarım, sanayi ve lojistik altyapısıyla üretimde hedeflenen yerlere ulaşmak olacaktır. İlçemizde yeni bir yılı karşılamanın coşkusunu ve mutluluğunu tüm hemşerilerimizle bir kez daha yürekten paylaşıyor, yeni yeni umutlar ve hedeflerle karşıladığımız 2022 yılının ülkemize ve bütün insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini, toplumsal yaşantımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, huzurun, sevginin ve saygının hâkim olmasını temenni ediyorum” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 2022 yılının tüm insanlığa barış, huzur ve hayırlar getirmesini diledi. Başkan Fatih Tosyalı mesajında şunları kaydetti: “2022 yılına kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Yeni yılda da, İskenderun´umuzun gelişmesi, kalkınması ve her alanda, daha ileri seviyeye ulaşması noktasında, büyük bir gayret ve heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci de her yeni yılın hayatımızda yeni bir sayfa açacağını vurgulayarak, ‘bu yeni sayfayı en güzel şekilde değerlendirebileceğimiz´ bir yıl dileğinde bulundu. Depçi, şunları ifade etti: “Hep birlikte daha güzel, daha nitelikli işler yapmaya çalışarak ve bu yolda birbirimize destek olarak devam edeceğiz. 2022´nin yeni güzel işlere vesile olmasını temenni ediyorum. 2021´de öğrencilerimizle yerleşkelerimizde buluşabilmenin, yüz yüze eğitim verebilmenin, etkinliklerde bir araya gelmenin sevincini yaşadık. Dilerim bundan sonra da daima bir arada oluruz.”

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, 2021´nin pandemi ile birlikte orman yangınları ve sel felaketleriyle acı izler bırakarak geride kalacağını ifade ederek, 2022 yılında ülke olarak çağdaş ve aydınlık bir geleceğe emin adımlarla yürümeyi, tüm insanların sağlık, barış, mutluluk ve huzur içerisinde yaşamasını, insanlarımızın yarınlara umutla baktığı, geçim derdi ve yarın endişesi yaşamadığı bir yıl olmasını diledi.

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu´nun mesajı ise şöyle: “Geride bıraktığımız 2021, maalesef, corona virüs salgını başta olmak üzere pek çok zorlukla sınandığımız bir yıl oldu. Hayatımızdan bir yıl daha nihayete ererken, yaşanan her günden ayrı tecrübeler edinilmiş olması ve bu tecrübeler ışığında yeni bir yıla yepyeni umutlarla başlangıç yapılması huzur, mutluluk ve başarılara millet olarak birlikte ulaşabilmemizin vazgeçilmez şartıdır. Yeni yılın, huzur ve başarıyla hazırlanmış bir geleceğe adım atılması yolunda dostluk ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirmesi; daha iyiye, daha güzele vasıl olmak için azim ve gayretlerimizi artırması en büyük temennimdir.”

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, yeni yılı yayımladığı mesajla kutladı. Başkan Güzel mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yeni yılda da aynı anlayış ve kararlılıkla hareket ederek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hizmetlerimizin her mahalleye ve sokağa ulaşması için yorulmadan çalışacağız. Defne´mizin iyilik ve güzelliklerle anılması için var gücümüzle gayret göstereceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini vermeye devam edeceğiz. Hizmet çıtamızı el birliğiyle her geçen gün daha da ileriye taşıyacağız.”

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz´ın yeni yıl mesajı şöyle: “2022 yılını içimizdeki büyük umutlarla, coşku ve heyecanla karşılıyoruz. Göreve geldiğimiz gün, içimizde var olan ilçemize hizmet etme inancı, aynı ilk günkü heyecanla 2022 yılında da sürmeye devam edecek. Yeni yılda da Samandağ´ımızın gelişmesi ve kalkınmasını sağlayacak çalışmaları gerçekleştirmek, ilçemizi daha müreffeh yarınlara kavuşturmak bütün irademizle temel hedefimizdir.”

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, yeni yıl nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: “2022´ye yeni umutlarla girmenin mutluluğunu yaşayacağız. İnşallah bu yıl yaşadığımız tüm olumsuzlukların son bulmasının yanında, yaşadığımız güzelliklerinde kat ve kat artacağı bir yılı yaşarız. Belen belediyesi olarak bu yılda ilçemize çok güzel hizmetleri getirdiğimiz bir yıl oldu. Şimdi ise yeni yıla daha umutla bakarak, hizmet anlamında yeni bir yola çıkmak. Tabi ki geçtiğimiz yılda yaşadığımız acı tatlı her şeyin muhasebesini yaparak, daha güzel bir yılın da planlamasını yapacağız. Bizlere düşen en önemeli görev ise en verimli şekilde çalışarak, halkımıza hizmet etmek.”

Cumhuriyet Halk Partisi Payas İlçe Başkanı İlter Tellioğlu, yeni yılı kutladı. 2021 yılının yaşanan ekonomik kriz sebebi ile herkesi mağdur eden bir yıl olduğuna dikkat çeken başkan Tellioğlu, “2022 yılında ekonominin düzeldiği, salgının sona erdiği, gençlerin işsiz kalmadığı, yoksulun, fakirin olmadığı bir yıl olmasını diliyorum. Her yeni yıl, sorunların aşılması, aydınlık yarınlara ulaşılması yolunda inançları güçlendirir, beklentileri artırır. Geçmişin değerlendirmesi yapılarak, yeni atılımlar, değişimler için fırsat yaratır, insanların yarınlara umutla bakmasını sağlar. İnsanlığın kültürlere, temel hak ve özgürlüklere saygı gösteren, eşitliğe dayalı bir toplumsal düzeni yaşama geçiren, demokrasiyi özümseyen barışçı bir anlayışa ulaşması içten dileğimizdir” dedi.


Anahtar Kelimeler: Yeni dileklerini paylaştılar

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22