‘Yeni İskenderun’ mesajını Bekbele'den verdi

Denizciler ve Cırtıman’da seçmenle buluşan, OSB’de işyerleri ziyaretleri gerçekleştiren Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, Bekbele’de ‘Yeni İskenderun’u inşa edeceklerini belirtti.

SİYASET 29.03.2024 21:53:00 0
‘Yeni İskenderun’ mesajını Bekbele

İskenderun/SES
Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, gerçekleştirdiği alan çalışmalarında ‘yeni İskenderun'u inşaa etmeye artık sayılı günler’ kaldığını söyledi.
Çocukların Bayramı bekler gibi 1 Nisan sabahını heyecanla beklediğini ifade eden Dönmez, "Kimse endişe etmesin! Nazlı İskenderun'un ayağa kalkması, bu güzel memleketimizi yeniden inşaa etmek için gün sayıyoruz. Gösterdiğiniz, ilgiden ve samimiyetten dolayı tüm Bekbele halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.

‘Her gün bir mahallede iftar’de Denizciler Mahallesi toplantısı öncesi de sakinleri iftar sofrasında buluşturan Dönmez, iftar sonrası yaptığı konuşmada "Hayatımız hep sınavlarla dolu. Birçok alanda sınava girdik. Hepsi zorlu geçti ama 31 Mart gecesi, 1 Nisan sabahı benim en kolay sınavım olacak. Çünkü ben bu sınava tek girmeyeceğim. Siz inanan insanlarla hayatımızın en kolay sınavı olacak. Rabbim Allah'ın izniyle bu sınavdan da çıkmamızı hayırlı sonuçlarla çıkmamızı nasip etsin" dedi.
Seçim sonrası İskenderun'da ‘herşeyin daha güzel olacağını’ vurgulayan Dönmez, "Çünkü artık İskenderun'da çiçekler açacak. Yüzler gülecek. Eksik hiçbir şey kalmayacak. Bu memleketi yeniden inşaa edeceğiz. Bundan sonra Yeni İskenderun'da yeni güzelliklerle hep birlikte yaşayacağız" diye konuştu.

Pograma katılan AKP Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, tüm hizmetlerin ardı ardına geleceğini kaydederek, "Vizyon sahibi bir belediye başkan adayımız var. Bizim Mehmet, inançlı ve azimlidir. Şimdiden kafasında herşey hazır. Allah'ın izniyle tüm bilgi birikimiyle yepyeni İskenderun'u bize kazandıracak. Büyükşehir'de Mehmet Öntürk ile İskenderun’da Bizim Mehmet ile tarih yazacağız" şeklinde konuştu.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,31
  • EURO

    34,69% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2418,55% 1,62
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00