Yenişehir Gölü 10 yıllığına Reyhanlı´nın

Hatay Büyükşehir Belediyesi´nin tasarrufundaki Reyhanlı ilçe sınırları içerisinde bulunan doğal sit alanı olarak kabul edilen Yenişehir Gölü, 10 yıllığına Reyhanlı Belediyesine devrediliyor.

GÜNCEL 16.03.2020 11:25:37 0
Yenişehir Gölü 10 yıllığına Reyhanlı´nın

İskenderun/SES

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi´nin Cuma günü Erzin´de yapılan Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısında Yenişehir Gölü doğal sit alanının karşılıklı mutabakatla düzenlenecek protokolle on yıllığına Reyhanlı Belediyesine devredilmesi için Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş´a yetki verilmesi kararlaştırıldı. Karar oy birliği ile kabul edildi.

Erzin Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi´nde Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adnan Özkaya başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında Ulaşım Dairesi Başkanlığının, EDS Projesi kapsamında Valilik, Emniyet Müdürlüğü ve Resmi Kurumlar ile Belediye Başkanlığımız arasında yapılan protokolün imzalanması hususunda Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş´ın yetkilendirilmesi, bahse konu işin 2886 Sayılı D.İ.K. ilgili hükümleri çerçevesinde EDS sisteminin kurdurulması ve işletişmesi için Belediye Encümenine yetki verilmesi ile ilgili teklif görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı.

Yavuz: Bu son satış olsun
Hatay BB Meclisinin Erzin´deki toplantısında mülk satışı ile ilgili yetki verilmesiyle ilgili gündem maddesinin görüşülmesi sırasında Cumhur İttifakı adına konuşan Ayhan Yavuz, “Bu son satış olsun.Bundan sonra satış yapılmasın, son kez kabul edeceğiz.”dedi. Mülk satışları ile ilgili İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile İskenderun´dan katılan CHP´nin grup başkan vekili Ali Mutlu arasında da mülk satışları polemik konusu olarak yansıdı. Başkan Fatih Tosyalı, Ali Mutlu´yu İskenderun ile HBB meclisinde satışlar konusunda farklı davranmakla eleştirdi. Tosyalı, itiraz üzerine borçlar karşılığında devri engellenerek korumaya alınan Kızlar Manastırı örneğini veren Mutlu´ya “Kızlar Manastırını gördün mü” diye sordu. Muslu ise çektiği fotoğrafları hatırlattı.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10063,71%-0,19
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,73% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2406,93% -1,14
  • Ç. ALTIN

    3882,72% -0,72