Yıldız ve HBB gruplarında lider

Hatay 2. Amatör Küme Play-Off maçları

SPOR 1.05.2019 10:35:31 0
Yıldız ve HBB gruplarında lider

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay 2. Amatör Küme Play-Off maçları, çeşikli sahalarda oynanan karşılaşmalarla sürüyor. Antakya, Arsuz ve İskenderun´da oynanan üç maçta, fileleri 19 kez havalandı.
Hatay 2. Amatör Küme A Grubunde oynananmaçta, Dikmece Spor, Hatay Büyükşehir Belediye Spor´a 5-0 yenilirken, Hatay Medeniyetler Spor da Üzümdalı Gençlik Spor´a 5-2´lik skorla mağlup oldu.
B Grubunda ise Azganlık Spor İskenderun Esen Gençlik´e 5-1´lik skorla yenilirken, Arsuz Uluçınar Gençlik Spor ile İskenderun Yıldız Spor da 2-2 berabere kaldı.
İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemleri Mustafa Kaya, Hasan Doğru ve Yunus Emre Güllü yönetti. Maçta İskenderun Esen Spor´un gollerini Aziz Kaya (2), Yusuf Kürtçü, Muhammet Mustafa Yener ve Mehmet Elmas attı. Azganlık Spor´un tek golünü ise Ali Can Sert kaydetti.
Bu sonuçlarla A Grubunda Hatay Büyükşehir Belediye Spor 10 puanla grupta liderliğini sürdürürken, Üzümdali Gençlik Spor 7 puanla ikinci, Hatay Medeniyetler Spor ise 3 puanla üçüncü sırada yer aldı. Dördüncü sırada bulunan Dikmece Spor´un ise puanı bulunmuyor.
İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan İskenderun Yıldız Spor-Arsuz Uluçınar Gençlik Spor maçını, Hatay bölgesi hakemlerinden Ali Taşan, Elçin Kaba ve Hamza Erkal´ın yönetti. Maçın başlama düdüğünün çalmasıyla İskenderun Yıldız Spor ve Uluçınar Gençlik Sporlu futbolcular, yaklaşık 1bir dakika futbol topuna dokunmayarak çocuklara yönelik cinsel tacizi protesto etti.
Maçta İskenderun Yıldız Spor´un gollerini 15. dakikada Barış deveci, 68. dakikada da Şit Efetürk attı. Arsuz Uluçınar Gençlik Spor´un gollerini 5 ve 45+1. dakikalarda Faruk Kulak kaydetti.
B Grubunda da İskenderun Yıldız Spor 9 puanla grup lideri. Arsuz Uluçınar Gençlik Spor ise 7 puanla ikinci, İskenderun Esen Gençlik ise 6 puanla üçüncü olurken, 1 puanı bulunan Azganlık Spor da grubun dördüncü sırasın bulunuyor.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

Belen’de Kut'ül Amare Zaferi kutlaması

17 milyon lira "başvurusu"

Hak-İş'ten 1 Mayıs açıklaması

Arsuz'da belediyenin borcu 63 milyon lira

1 Mayıs, kutlanıyor

Çiftçiler tarlalarına girerken izin alıyor

15 günde 13 kilometre kanalizasyon temizlendi

Yapı denetim firmalarının ‘el altından’ istediği rakamlar soru önergesi

79,5 milyon dolarlık 'gaz giderme tesisi’

  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00