Yılmaz Ailesinin acısı

İskenderun´da günlük yayım yapan Körfez Gazetesi sahibi Erdal Yılmaz´ın annesi Aynur Yılmaz (85), önceki gün yaşama veda ederek, sevdiklerinden ayrıldı.

GÜNCEL 23.01.2020 10:41:13 0
Yılmaz Ailesinin acısı

Akın Bodur/İskenderun

Edinilen bilgilere göre, bir süre önce rahatsızlanarak, kentteki özel bir hastanede tedavi altına alınan Aynur Yılmaz, tedavi sürecinde yapılan tüm müdahale ve tedavilere cevap veremedi ve Aynur Yılmaz´ın önceki gece yaşamını yitirdi.

İki törenle veda edildi
Eğitimci Ferit Yılmaz´ın eşi ve 3 çocuk annesi olan Aynur Yılmaz´ın cenazesi için dün önce Modern Evler Mahallesi Şehit Bekir Çelik Caddesi No: 69 İskenderun adresindenki evinde yapıldı, adından uzun süre rozetini taşıdığı ve mücadelesini verdiği partisi CHP önünde gerçekleştirildi.

CHP önündeki törenle sonsuzluğa uğurlandı
CHP İskenderun Kadın Kolları Başkanlığı ve yöneticiliği görevinde bulunan Aynur Yılmaz, dün, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) önünde düzenlenen tören sonrası Çankaya Mezarlığında sonsuzluğa uğurlandı. Buradaki törene CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, İskenderun Belediye Meclisi üyeleri, partinin il ve ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Arsuz Belediyesi eski Başkanı Nazım Culha, Payas Belediyesi eski Başkanı Öztürk Çolak, partililer ile Yılmaz ailesinin yakınları ve gazeteciler de katıldı.
Aynur Yılmaz; Erdal, Rutkan ve Murat Yılmaz´ın annesi, Ferit Yılmaz´ın hayat arkadaşıydı.
Erdal Yılmaz, annesinin vefatını duyurduğu sosyal paylaşım sitesindeki fotoğraflı paylaşımında 'Bu resim artık yarım. Annem Aynur sultanımız artık melek olup, gök yüzüne cıktı' ifadesine yer verdi.
CHP ilçe binası önünde düzenlenen ve iki din görevlisinin Kur-an´ı Kerim okuyup, dua ettirdiği törende konuşan Hatay Milletvekili Şahin, 'Aynur Ablayı sonsuzluğa uğurluyoruz' diye konuşup, Yılmaz ailesine sabır ve başsağlığı diledi. CHP İskenderun İlçe Başkanı Mansuroğlu, 'Bugün çok değerli birini; Aynur Ablamızı ebediyete uğurluyoruz. Aynı Abla, bu partinin en çor zamanlarında, en zor günleri ve döneminde, partimizin kadın kolları başkanlığını, yöneticiliğini yaparak, CHP bayrağının yere düşmemesi için her türlü çabayı gösterdi, mücadeleyi yaptı. Biz ona hakkımızı helal ediyoruz, ama asıl o bize hakkını helal etsin' dedi. Törende gözyaşları arasında duygulu ifadelerle konuşan oğlu Erdal Yılmaz ise 'Annemi, Aynur Anneyi kaybettik. Onu ona yakışır bir şekilde uğurladığınız için teşekkür ediyorum, sağolun' diye konuştu.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23