'Yol arkadaşlığı kuruldu'

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlere Belen´den 'Cumhur İttifakı'nın adayı olarak katılacak olan İbrahim Gül, kentte yöredeki gençlerle biraraya geldi.

GÜNCEL 1.02.2019 13:08:15 0

Akın Bodur/İskenderun

Belen Belediyesi Konferans Salonundaki toplantıda gençlere seslenen Cumhur İttifakınin Belen Belediye Başkan adayı MHP´li Gül, 'Cumhur İttifakı olarak tek vücut mücadele vereceğiz' değerlendirmesini yaptı.

Gül: Kimse makam, mevki derdine düşmesin
Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı ile Cumhur İttifakının Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Başkan adayı İbrahim Güler ve Belen Ülkü Ocakları gençlerinin de katıldığı etkinlikte konuşan Gül, 'Yerelde birlikte bir mücadeleye giriştik. Bu mücadele ile bir yol arkadaşlığı kuruldu. Bu yol arkadaşlığı sayesinde ortak anılarımız oluşacak, dostluklarımız pekişecek. Bundan sonra inanıyorum ki Türkiye´de bir siyasi hareket olarak ta böyle devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız üç gün önce bu mesajı verdi. Genel Başkanımız her gün bu mesajı yineliyor. Cumhur İttifakına leke düşürecek, halel getirecek hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayın. Bencillik yapan, nefsine yenilen kimse olmasın. Kimse makam mevki derdine düşmesin. Gelecek kaygısı taşımasın. Çünkü ülkemizin ve milletimizin içinde bulunduğu durum gelecek kaygımızdan çok ama çok daha önemlidir. İşte tarihin her döneminde bunları gördükçe, bu riskleri alan ataların çocuklarıyız. Ülke ne zaman sıkıntılı bir sürece girse, hepimiz vatanseverler olarak elimizi, hatta gövdemizi taşın altına koymayı bildik. Aksini hiç düşünmedik. Bugün bu iki lider böyle bir karar almışsa, bizlere de onların mücadelesine güç katmak düşer. Hatay´ın her köşesinde bu riskleri anlatıp onları da mücadelemize ortak etmeliyiz' dedi.

Güler: 10 yılda yaşadıklarımız bir planın devamı
Cumhur İttifakının HBB Başkan adayı AKP´li Güler de, cumhur ittifakının engellenmeye çalışıldığını savundu ve şu değerlendirmeyi yaptı: 'Devletimiz ne zaman kendi ayakları üzerinde durmaya çalışsa, kararlarını kimseye danışmadan boyun eğmeden vermeye kalksa hep bir kaos hep bir karmaşa çıkarıldı. Ya başbakanı astılar, ya cumhurbaşkanını zehirlediler ya da milletin iradesine pranga vurdular. Neticede devletimiz kendi kararlarını alamaz hale getirildi. Ama başaramayacaklar. 24 Haziran seçimleri önemli diyorduk. Çünkü 100 yıl önce dayatılan Sevr Anlaşması, yeniden önümüze konuluyor. Son 10 yılda ülkemizin yaşadıkları tesadüf değildir. Bir planın bir programın parçasıydı devamıydı. Devam etmesinin sebebi ise son 250 yılının en güçlü devrini yaşıyor olmamızdır.'
Birlik mesajının verildiği etkinlik sonrasında adaylar Gül ve Güler, gençlerle birlikte cep telefonuyla selfi (öz çekim) de yaptı.

Adaylardan belediye ziyareti
Cumhur İttifakının 31 Mart seçimlerinin adayı Gül ve Güler, milletvekili Kaşıkçı ile birlikte Belen´de esnaf ve meslek kuruluşları ile Belen Belediye Başkanlığını da ziyaret etti. İttfakı oluşturan partilen Belen ilçe başkanları Enis Göçmen, Seyfullah Gürbüz ile yönetimleri de ziyaretlere katıldı. Esnaf ziyaretinde beraber olunması çağrısı yapan ittifakın MHP adayı Gül, 'Belen hepimizin. Beni bir kardeşiniz, bir abiniz olarak görün. El ele vererek sorunlarımızı hep birlikte çözeceğiz. Bbu bir beka meselesi. Sizlerin desteği ile tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Hem Belen´de hem de Büyükşehir´de cumhur ittifakına desteğinizi bekliyoruz' dedi. İttifakın Belen ve HBB adayları Gül ile Güler, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucuyu da makamında ziyaret edip, sohbet etti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22