Yolları ayrıldı

Yönetim, teknik direktöre ´teşekkür´ etti

SPOR 28.08.2020 10:25:51 0
Yolları ayrıldı

Orhan Yıldız/İskenderun

Yeni sezonda TFF Spor Toto Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele etmeyi sürdürecek olan 5 Temmuz İskenderun Spor yönetimi, takımın teknik direktörü Murat Kurt ve ekibine hizmetleri için teşekkür etti. Kulüp, sözleşmesi sona eren teknik direktör Kurt ile yeni dönemde çalışmayı düşünmüyor.
5 Temmuz İskenderun Spor Başkanı Kemal Nadir Ünal, '2019-2020 sezonunda kulübümüz 5 Temmuz İskenderun Spor´a verdiği hizmetlerinden dolayı teknik direktörümüz Murat Kurt ve ekibine teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar diliyoruz' açıklamasını yaptı.
5 Temmuz İskenderun Spor eski teknik direktörü Kurt ise sosyal iletişim sitesinden yaptığı bir paylaşımda, '2019-2020 sezonunun ikinci yarısında başlayan İskenderun Spor´daki teknik direktörlük görevimden ayrılmış bulunmaktayım' ifadesine yer verdi. Görev geldiği günden ayrıldığı tarihe kadar birlikte yol yürüdüğü belediye başkanı, kulüp yönetimine, ekibi ile futbolculara teşekkür eden Kurt, 'Görev aldığımız ilk günden son güne kadar futbolda inandığım doğrular neyi gerektiriyorsa onu yaptım. Şampiyonluk hesaplarında her maç iki puan üzerinden hesaplanır. Bizler hedefi şampiyonluğa kurulmamış bir takımda kısıtlı imkanlarda çalışmamıza rağmen bu ortalamanın üzerinde 9 maçta 19 puan ile ligi iyi bir şekilde tamamladık. Büyük emek verdik ve bize güvenen inanan insanları mahçup etmedik. bundan dolayı mutluyum. Biz varken herşey güzel, biz yokken hiçbir şey ve hiçkimse iyi değil mantığını ve düşüncesini de hiçbir zaman doğru bulmadım ve benimsemedim. Bizden sonra da bu büyük camiada görev alacak olan kişiler inşallah en iyi şekilde bu kulübe hizmet ederler ve İskenderunspor´un başarısına katkıta bulunurlar' değerlendirmesini yaptı.


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9046,92%2,73
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,11% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2295,54% 0,81
  • Ç. ALTIN

    3843,36% -0,29