Yönden, muhtarları ağırlamayı sürdürüyor

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, hizmet paydaşı olarak gördüğünü belirttiği muhtarları konutunda ağırlamaya devam ediyor.

GÜNCEL 4.07.2019 11:05:28 0
Yönden, muhtarları ağırlamayı sürdürüyor

İskenderun/SES

Kaymakam Yönden ve eşi Ayşenur Yönden, konutunda verdiği akşam yemeğinde 31 Mart´ta göreve başlayan bir grup muhtarları ağırladı, kişiye özel hazırlanan kalemleri muhtarlara hediye etti. Kaymakam Yönden´in verdiği yemmeğe Fatih Sultan Mahallesi Muhtarı Mehmet Türkoğlu, Sarıseki Mahallesi Muhtarı Serkan Saygılı, Karayılan Mahallesi Muhtarı Enver Sarraç, Cırtıman Mahallesi Muhtarı Şevket Ergüven, Suçıkağı Mahallesi Muhtarı Yaşar Çelen ve eşleri katıldı.
Muhtarlığın, kültürüve toplumsal hayatın önemli yapı taşları arasında olduğunu ifade edilen ve yerel demokrasinin en eski örneğini temsil edip, devletin her noktadaki kurumsal temsilciliği olduğunu belirten kaymakam Yönden, 'Muhtarlar, mahalle veya köyde devletin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkzla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Yönetim anlayışımızda, vatandaşların devlete ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapının muhtarlıklar olduğu bilinci çok önemli bir yer tutmaktadır' değerlendirmesini yaptı. Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre, Yönden, konuşmasını şöyle sürdürdü: 'Milletin tercihine, teveccühüne ve itimadına mazhar olmak rütbelerin en büyüğü olduğu bilinciyle, halkın tercihi ve seçimiyle işbaşına gelmiş muhtar kardeşlerimiz, son derece önemli bir unvan taşımakta olup, aynı zamanda bir o kadar da ulvi bir görevi üstlenmektedirler. Muhtarlara hizmet ve gayretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.'
Muhtar eşleriyle sohbet eden Ayşenur Yönden de mahalle ve sakinlerin sorun ve ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında yapılabilecek çalışmaları kadın gözüyle değerlendirdi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

Belen’de Kut'ül Amare Zaferi kutlaması

17 milyon lira "başvurusu"

Hak-İş'ten 1 Mayıs açıklaması

Arsuz'da belediyenin borcu 63 milyon lira

1 Mayıs, kutlanıyor

Çiftçiler tarlalarına girerken izin alıyor

15 günde 13 kilometre kanalizasyon temizlendi

Yapı denetim firmalarının ‘el altından’ istediği rakamlar soru önergesi

79,5 milyon dolarlık 'gaz giderme tesisi’

  • BIST 100

    10154,25%1,08
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2394,28% -1,16
  • Ç. ALTIN

    3876,85% -0,25