Yükseliş´e ´yeşil bayrak´

Uluslararası bir çevre programı olan ECO-SCHOOL program üyesi bulunun İskenderun´da özel eğitim veren Yükseliş Koleji, iki yıl süren çöp ve atıklar ile ilgili yaptığı çalışmalar sonucunda Yeşil Bayrak almaya hak kazandı.

GÜNCEL 1.06.2018 10:27:00 0
Yükseliş´e ´yeşil bayrak´

İskenderun/SES

Dünyada 67 ülke ve Türkiye´de 1.096 okulda uygulanan program kapsamında bu yıl 369 okula yeşil bayrakları törenle teslim edildi. Eko okul programında amacın, çevre bilinci ve çevre yönetiminin oluşturulması olduğu belirtilen program kapsamında çevreyi korumak ve geri dönüşümün önemi ile ilgili farkındalık oluşturacak birçok etkinlik yapılıdğı ifade edildi. Projeyle ilgili açıklama yapan okulun genel müdürü Aykut Davut Öktem, 'Farklı bir proje olan Yeşil Bayrak projesini başarmanın mutluluğu içerisindeyiz. İki yıl boyunca öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, kurum çalışanları ve velilerimizin katkıları ile çalışma yapıldı. Proje ile öğrenciler ve velilerimize çevre yönetimi ve geri dönüşümün faydaları hakkında etkinlikler oluşturuldu. Bu etkinliklerin sonucunda Yeşil Bayrak almaya hak kazandık, gururluyuz' dedi.
Hatay´da bayrağı alan üç okuldan biri olan Yükseliş Koleji, yeşil Bayrağı okul bahçesinde törenle dalgalandırdı. Törene, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, Yükseliş Koleji kurucusu Nüri Üysen, kolejin genel müdürü Öktem de katıldı. Törende konuşan İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuğrul, Yeşil Bayrağın İskenderun´da dalgalanmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Üysen de, “Öğrencilerimizle ne kadar gurur duysak azdır” dedi ve bayrağın kazanılmasında emeği geçenleri kutladı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19