Yurt ve okul projesini değerlendirdiler

İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV)Başkanı Şefik Uyar, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, bir süredir rahatsızlığından dolayı evinde dinlenen eğitim gönüllüsü Şahap Yılmaz´ı ziyaret etti. Ziyarette, İGEV´in okul ve yurt proje

21.08.2017 12:04:47 0
Yurt ve okul projesini değerlendirdiler

 

İGEV dönem Başkanı Şefik Uyar ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Metin Satıcı, Fevzi Sevinçli, Haydar Yolcu ve İnsaf Sultanoğlu, bir süredir evinde dinlenen Şampiyon Filtre A.Ş. yönetim Kurulu Başkanı Şahap Yılmaz´ı ziyaret ederek eğitime katkılarından dolayı teşekkür etti, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Ziyarette, vakfın çalışma gündeminde yeralan okul ve yurt projesi ile ilgili bilgi alan Şahap Yılmaz, eğitime katkılarının süreceğini, okul ve yurt projesi için eğitim gönüllülerinin destek vermeleri çağrısında bulundu.
İGEV´den ziyarete ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Şefik Uyar´ın ziyaretteki şu değerlendirmesine yer verildi: “İGEV olarak Türkiye Cumhuriyetine ve Atatürk ilkelerine sımsıkı bağlı, çağdaş, üretken ve çalışkan öğrencilerimizin yetişmesi için çalışıyoruz. Eğitim gören gençlerimize destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Vakıf olarak öğrenci yurdu ve okul projemizle ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu projeyi bir an önce hayata geçirmek en öncelikli hedefimizdir. Bu bağlamda bize güç veren, Vakfımıza desteğini esirgemeyen eğitim gönüllüsü hayırsever işadamlarımıza, saygıdeğer Şahap Yılmaz ağabeyimizin şahsında minnet ve şükran borçluyuz. Şahap Yılmaz ağabeyimiz yaşam tecrübesi, bilgeliği, hayırsever ve babacan kişiliğiyle daima örnek olmuştur. İskenderun ile ilgili Sosyal projeler ve eğitim söz konusu olduğunda maddi manevi pozitif katkılarını esirgemiyor. Bizler de kendilerine vakfımız adına teşekkür ve geçmiş olsun dileklerimizi sunmak üzere bu ziyareti gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bizleri evlerinde kabul ettikleri için saygıdeğer Şahap ağabeyimize ve Aynur hanıma teşekkür ediyoruz. Sağlıklı ve huzurlu yaşamlarının daim olmasını diliyoruz. Ayrıca güler yüzlü, mükemmel ev sahipliği ile bizleri ağırlayan değerli Selma Yılmaz hanımefendiye de teşekkür ediyoruz.”

Selma Yılmaz: Gençlere sahip çıkmayı sürdüreceğiz
Ziyarette annesi Aynur Yılmaz´la evsahipliğini üstlenen Şampiyon Filtre A.Ş.´nin Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Selma Yılmaz da İGEV´in çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade etti. Selma Yılmaz, şunları ifade etti: “Babam Şahap Yılmaz´ın izinde olmaktan dolayı gururluyum. Hedefim O´nun başarı bayrağını daha yukarılara taşımaktır. İGEV´in çalışmalarını yakından takip ediyorum. En kutsal yatırım insana yapılan yatırımdır. Çağdaş, Atatürkçü, aydın gençlerimizin eğitimine katkı sağlayan bu ve benzeri faaliyetleri desteklemek, yurtsever vatandaşlar olarak hepimizin görevidir. Babamız Şahap Yılmaz´ın da yaptığı gibi geleceğimizin teminatı olan gençlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Memleketimiz ve Kentimiz adına yararlı olduğuna inandığımız projelere imkânlarımız ölçüsünde katkı sağlamayı sürdüreceğiz. İGEV Başkanı ve yöneticilerinin başarılarının devamını diliyorum. Özellikle bu duyarlı ve vefalı ziyaretlerinden dolayı babam ve ailem adına şükranlarımı sunuyorum.”


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00