Yürüyüş yolu yapımı sürüyor

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Nardüzü ve Karaağaç mahallelerinde devam eden kilit parke taşı ve Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Çalışmalarında incelemede bulundu.

GÜNCEL 9.11.2019 10:00:33 0
Yürüyüş yolu yapımı sürüyor

Nesrin Geyik/İskenderun

Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolu çalışmalarını inceleyip, bilgi alan Güven, şu açıklamayı yaptı: 'Burası ayrı bir yaşam alanı, ayrı bir yaşam merkezi olacak. Parklarıa, rekreasyon alanları, büfeleri, yürüyüş ve bisiklet yoluyla bu bölgeye renk katacak bir proje. Yaklaşık 2.5 kilometre. Een kısa zamanda bitirmeye çalışacağız. Çalışma bittiğinde burası ayrı bir güzellik, ayrı bir yaşam alanı olacak. Plajı da olacak, sosyal tesisleri, yürüyüş alanı da. Sahil yürüyüş ve bisiklet yolu Arsuz´a bir değer katacak.'
Arsuz Belediyesi Meclis Üyeleri ve belediye müdürlerinin de katıldığı incelemede, Karaağaç ve Nardüzü mahallelerinde döşemesi süren kilit parke taşı çalışmaları yerinde inceleyerek, Belediye Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı´dan bilgi alan Güven, yöre halkının özellikle altyapı çalışmaları sonrası yol konusunda çektiği sıkıntıların farkında olduğunu belirtti ve kademeli olarak bu sıkıntıya son vereceklerini ifade etti. Karaağaç ve Nardüzü mahallelerinin altyapı çalışması nedeniyle kazıldığını anımsatan Güven, 'Karaağaç, Nardüzü bölgesi altyapıdan dolayı her tarafı kazıldı. Her tarafı kazıldığı için yollar bozuktu. Bu çalışmalar sonucunda şikâyetler de vardı, haklı olarak. Zaman zaman eleştiriler geldi, ama biz program dâhilinde, bölgenin tekrar üst yapısını yapmak durumundayız. Bu aşamada hem Hatay Büyükşehir Belediyesi hem de Arsuz Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Belirli sokaklar parke, ana caddeler de beton asfalt olarak devam edecek. Çalışmalar, Karaağaç, Nardüzü ve Arsuz´un diğer yerleri bitinceye kadar devam edecek. İmkânlar ölçüsünde ve program dâhilinde Arsuz´u güzelleştirmek ve halkı rahatlatmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz' değerlendirmesinde bulundu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00