Zabıta teşkilatının 196. yılı

Zabıta Teşkilatı’nın 196. kuruluş yıl dönümü ve 1-7 Eylül tarihleri arasındaki Zabıta Haftası kutlandı. İskenderun'daki törende zabıta ekipleri kaymakam Murat  Sefa  Demiryürek'i makamında ziyaret etti.

GÜNCEL 6.09.2022 15:55:00 0
Zabıta teşkilatının 196. yılı

Antakya/SES
İskenderun'da kaymakam Demiryürek'i ziyaret edip, çiçek veren zabıta ekipleri, çalışmaları hakkında da bilgilendirdi. Zabıta Haftası kapsamındaki ziyarete, İskenderun Belediyesi Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal, zabıta müdürü Bekir Aksoy ve zabıta personelinden oluşan bir heyet katıldı. Kaymakam Demiryürek, belediyelerin gören gözü ve işiten kulağı olarak nitelediği zabıta teşkilatının 196.  kuruluş  yıldönümünü kutladı ve başarı diledi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Antakya'da Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtında düzenlenen törende, Anıta çelenk sundu. Törene, HBB Genel Sekreter Yardımcısı İhsan Çakar, Zabıta Dairesi Başkanı Alper Kılıçoğlu ve zabıta personeli katıldı. HBB Genel Sekreter Yardımcısı Çakar, zabıta personelinin 196. kuruluş yıl dönümünü kutladı ve başarılar diledi. Çakar, “Zabıta, belediyenin görünen yüzüdür, elidir, dinleyen kulağıdır. Halkla ile iç içe olup kent paydaşı olmanın teminatıdır. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşların esenliği için güvenli, sağlıklı, düzenli bir yaşam alanı hazırlayan belediye zabıtası kentsel gelişime de katkı sağlayan en önemli birimlerden biridir" açıklamasını yaptı. 
Antakya'da Zabıta Haftası kapsamında, belediyesi başkan yardımcısı Orhan Mursaloğlu, zabıta müdürü Mehmet Altınöz ve zabıta personeli ile birlikte belediye başkanı İzzettin Yılmaz’ı ziyaret etti. Zabıtanın Antakya'nın sokaktaki yüzü olduğunu ifade eden Yılmaz, "Antakya’nın güzelliklerini hep birlikte çalışarak korumak zorundayız. Sizler kentin düzeni, huzuru için özveriyle çalışıyorsunuz. Zabıtalar, belediyelerin halka yansıyan yüzü, belediyelerin halkla doğrudan temasıdır" dedi.  


Anahtar Kelimeler: zabıta teşkilatının 196. yılı

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19