Zabıtanın kuruluşunun 193. yılı

Zabıta teşkilatının kuruluşunun 193. yıl dönümü ve kutlandı, Zabıta Haftası da 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanıyor.

GÜNCEL 4.09.2019 09:56:39 0
Zabıtanın kuruluşunun 193. yılı

İskenderun-Antakya/SES

 Belediyelerde görevli zabıtalar, yıl dönümü kapsamında belediye başkanlarını ziyaret etti, Atatürk Anıtlarına çelenk sundu. İskenderun´da görevli zabıtalar da dün Atatürk Anıtına çelenk sunup, saygı duruşunda bulundu.
İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ve zabıta personeli de dün belediye başkanı Fatih Tosyalı´yı ziyaret etti. Zabıta personelinin haftasını kutlayan Tosyalı, halk ile iç içe olan zabıtanın belediyenin aynası olduğunu ifade etti ve zabıta teşkilatının 193. kuruluş yılını kutlayıp, başarı diledi. İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Aksoy da Tosyalı´ya çiçek vererek, teşekkür etti.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı da kuruluş yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıt Alanı´na çelenk sunup, saygı duruşunda bulundu ve ardından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş´ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Zabıta ekiplerinin çalışmaları hakkında bilgiler alan Savaş, HBB´den yapılan açıklamaya göre, kentin huzuru adına görev yapan personelini tebrik ederek, başarıların devamını diledi. HBB zabıtaları HBB Genel Sekreteri Nihat Tazearslan ile de bir araya geldi. Tazearslan, esnaf ve sokakların nabzını tutan zabıta personeline emeklerinden dolayı teşekkür etti.
Zabıta Haftasını kutlayan ve belediye personelini makamında ağırlayan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz da başkan yardımcısı Engin Sözer ve zabıta müdürü Mehmet Altınöz ile birlikte ziyaretine gelen zabıta görevlilerine teşekkür etti. Zabıtanın zor görev yaptığını ve özverili bir şekilde çalıştığını belirten Yılmaz, ülkenin dört bir yanında görev yapan zabıta çalışanlarının haftasını ve kuruluş yıl dönümünü kutladı.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

OSB yönetimine iade ziyareti

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

Belen’de Kut'ül Amare Zaferi kutlaması

  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07