Zafer Partili Akkoçak, CHP lehine çekildi

Zafer Partisi Antakya Belediye Başkan adayı Akkoçak, mülteci politikasındaki ortak söyleme dikkat çekerek CHP’nin Antakya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aksoy lehide seçimden çekildi.

SİYASET 29.03.2024 16:50:00 0
Zafer Partili Akkoçak, CHP lehine çekildi

İskenderun/SES
Sosyal medya hesaplarından CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı destek mesajlarıyla dikkat çeken Zafer Partisi’nin Antakya Belediye Başkan Adayı Cemil Akkoçak, CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aksoy’u desteklemek üzere, seçim yarışından çekildiğini açıkladı.

Seçim yarışından CHP Antakya Belediye Başkan adayı Hüseyin Aksoy lehine çekildiğini sosyal medya hesaplarından duyuran Akkoçak, “Amacım bölmek değil, birleşerek kazanmak” dedi. Akkoçak, bu şekilde Antakya’nın en büyük sorunu olarak işaret ettiği mülteci sorununun üzerine daha güçlü bir şekilde gitmeyi amaçladıklarını kaydetti.

Akkoçak, şu açıklaması yaptı: “1 Mart 2024 tarihinde Zafer Partisi Antakya Belediye Başkan adayı olarak yola çıktım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şahsi meselesi olan Hatay'ın 2011 Suriye krizi sonrası yaşadığı sorunları ve 6 Şubat depremi ile büyüyen sıkıntıları bu adaylık sürem boyunca hemşerilerimizle paylaştım. Zafer Partisi Genel Başkanı Sn.Ümit Özdağ'ın Hatay'ın ve Türkiye'nin menfaatleri doğrultusunda dile getirdiği ve ciddi çalışmalarda bulunduğu mülteci meselesini Antakya'lı halkımıza anlatmaya çalıştım. Bu süre zarfında Antakya halkının da en büyük sorununun mülteci sorunu olduğunu gördüm. Amacım bölmek değil, birleşerek kazanmak ve bu sorunun üzerine daha güçlü bir şekilde gitmektir. Bu sebepten dolayı; mülteci konusunda aynı hassasiyeti taşıyan ve her ortamda Mülteci meselesini dile getiren CHP Antakya Belediye Başkan adayı Sn. Hüseyin Aksoy 'u 31 mart'ta yapılacak olan seçimde destekleme ve çalışmalarıma Sn. Hüseyin Aksoy ile devam etme kararı verdim. Bu süre  zarfında bana her konuda destek olan başta aileme, dostlarıma ve bana inanan tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Biz birlikte güçlüyüz ve yolumuz çok uzun.”


Anahtar Kelimeler: Zafer Partili Akkoçak lehine çekildi

"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62