Zannetmeyin ki 3-5 caniyle mücadele

Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleymen Soylu ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PYD´nin Suriye´den attığı havan topu ve roketlerle yaşamını yitirenlerin ailesine başsağlığı yaralılara da geç

HATAY 6.02.2018 10:06:25 0
Zannetmeyin ki 3-5 caniyle mücadele

Başbakan Yıldırım, İçişleri Bakanı Soylu ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, PYD/PKK/KCK/YPG/DEAŞ tarafından 03 Şubat 2018 günü Kilis hudut karakoluna düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Bayram´ın Kırıkhan´daki cenaze törenine de katılmıştı. Başbakan Yıldırım, cenaze namazı öncesi şehit baba Mustafa Bayram ve Bayram ailesine taziyelerini iletti. 

Başbakan Yıldırım, cenaze töreni sonrasıSuriye´nin Afrin bölgesindeki terör örgütü PYD/PKK/KCK/YPG/DEAŞ mensuplarınca Kırıkhan´ın Kaletepe mevkiine düzenlenen havan saldırısında 22 Ocak 2018 günü şehit olan TEDAŞ çalışanı Şahin Elitaş´ın Kurtlusoğuksu Mahallesi´ndeki baba evine gidip, Elitaş ailesine taziyelerini iletti.

Reyhanlı´da taziye buluşması
Başbakan Yıldırım ve beraberindeki heyet Reyhanlı´da terör örgütü PYD/PKK/KCK/YPG/DEAŞ tarafından atılan askeri mühimmatın infilak etmesi sonucu hayatlarını kaybeden Fatma Avlar, Rıfat Sinirli, Ahmet Şanverdi ile Suriye vatandaşı Nadir Faris´in aileleri için Reyhanlı Gençlik Merkezi önünde kurulan taziye çadırına gitti, okunan Kuran-ı Kerim´in ardından dua etti. Taziyede vatandaşlara seslenen Başbakan Yıldırım, '17 yaşındaki yavruya bile kıydılar. Mekanları cennet olsun. Allah acılı ailelerine sabır nasip etsin. Onlar şehit değil. Biz böyle inanıyoruz. Onlar peygamberimize komşu oldular. Onların şehadetine vasıl olmayı da Rabbim bizlere nasip eylesin. Ülkemizin, yurdumuzun muhafazası için, istiklalimiz için, istikbalimiz için kahraman silahlı kuvvetlerimiz, ordumuz bir operasyon gerçekleştiriyor. Bu operasyonu en yakından yaşayan sizlersiniz. 90´dan fazla roket, füze, top mermisi daha fazlası Reyhanlı´ya düştü. Sizin bu vakur duruşunuz, bu bayrak sevginiz, vatan sevginiz, istiklal aşkınız olduğu müddetçe hiçbir saldırı, hiçbir alçak terör hadisesi bize zarar veremez. Birliğinize, kardeşliğinize asla bir halel gelmesin. Emin olun 35 yıldır bu topraklarda tohumu ekilen bu alçak terör örgütü, geçmiş tarihinde görmediği kadar büyük bir cezaya maruz kalmıştır. Son iki yılda özellikle Cumhurbaşkanımızın liderliğinde İçişleri Bakanımız ve tüm güvenlik görevlilerimiz hem yurt içinde hem yurt dışında bunlara göz açtırmadı. Bunu gören terör örgütü son çare olarak ağa babalarına sığınmak mecburiyetinde kaldı. Zannetmeyin ki 3-5 cani ile 3-5 çapulcuyla bu mücadele. Bu mücadelenin arkasında onların omzundan bu millete nişan alan alçaklar var. Emperyal devletler olan sözde dostlar var. Ama kim olursa olsun çok açık söylüyorum. Bu millet bunun da üstesinden en iyi şekilde gelecektir. Onun için her türlü imkanımız, tedbirimiz vardır. Sizin bu onurlu dik duruşunuz bu işi bitirdi. Allah hepinizden razı olsun' dedi. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, ailelerle bir süre sohbet eden Başbakan Yıldırım ve beraberindeki heyet Hatay´dan ayrıldı.


C. Atalay, TİP'in 5 ilçedeki adaylarına oy istedi

VP Hatay adayı Hadimoğulları: Seçimler, eşit koşullarda yapılmıyor

Erkan Baş: "Yoksul daha yoksul, zengin daha zengin oldu"

"Yeni İskenderun'u inşa etmeye sayılı günler kaldı"

Duduoğlu gençlerle görüştü

"Yönetimimizde muhtarların mahallelerle ilgili sorunları kalmayacak"

Bayır Bucak Türkmenlerinden Ceylan'a destek ziyareti

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00